LIVE: ΑΕΛ - Ανόρθωση 0-0 (ΗΜΙΧΡΟΝΟ)
Καλησπέρα σας... Η ΑΕΛ κοντράρεται απόψε (19:00) με την Ανόρθωση στο στάδιο «Αλφαμέγα» για την 22η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan και το ThemaSports.com σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Ακολουθήστε μας στο Google news
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Περιμένουν ΟΛΟΙ το... ΠΡΩΤΟ του Μιραλάς!
Ο Βέλγος σταρ όμως, δεν είναι μόνος του... Οι "κίτρινοι" περιμένουν επιτέλους να δουν στο γήπεδο και το δεύτερο πιο ηχηρό απόκτημα τους, τον Σουηδό διεθνή αριστερό εξτρέμ (σ.σ. μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός χαφ), Αλεξάντερ Κατσανίκλιτς!
Ο 31χρονος άσος ο οποίος αγωνίστηκε μεταξύ άλλων, σε Φούλαμ, Γουότφορντ, Μπέρνλι και Ναντ και για χάρη του, μίλησε με κολακευτικά λόγια μέχρι και ο... «πολλής» Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς (σ.σ. συμπαίκτης του στην Εθνική Σουηδίας), ήρθε στη Λεμεσιανή ομάδα για να γίνει σύνθημα στα χείλη των ΑΕΛιστών με την απόδοση του, αλλά στάθηκε άτυχος με το "καλησπέρα", αφού τραυματίστηκε πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και μπήκε στα "πιτς" αντί στο γήπεδο.
Έκανε πάντως επίσημο ντεμπούτο στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, έστω και ως αλλαγή, αλλά δεν πρόλαβε καν να... ιδρώσει τη φανέλα, αφού μπήκε στο ματς στο 88΄, τραυματίστηκε ξανά, με αποτέλεσμα να χάσει και τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του.
Ο παίκτης όμως έκανε υπομονή, δούλεψε σκληρά, ακολούθησε τις οδηγίες των γιατρών και του προπονητικού τιμ και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση, αφού συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα.
Ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι δεν θα βιαστεί να τον ρίξει στη μάχη, αλλά αν είναι 100% έτοιμος, ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς της Δευτέρας (24/10, 19:00) με τη Νέα Σαλαμίνα, για να αρχίσει να βρίσκει ρυθμό.
Ο κόσμος της ΑΕΛ πάντως, περιμένει πως και πως να δει τον Σουηδό άσο στο χορτάρι, για να δείξει την ποιότητα και την κλάση του που δεν αμφισβητούνται, βοηθώντας την ομάδα να... "ξεμπλοκάρει" στην επίθεση, για να δικαιολογήσει και την οικονομική υπέρβαση που έγινε πριν μερικούς μήνες για να πιάσει λιμάνι.
Ο ίδιος ο παίκτης πάντως, όλο αυτό το διάστημα, νιώθει σαν "λιοντάρι στο κλουβί"...
Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.