Σε ένα ματς με μέτριο ρυθμό και χωρίς πολλές φάσεις ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν από ένα βαθμό στο ΓΣΠ. Με δέκα τελείωσε τον αγώνα ο Απόλλωνας λόγω αποβολής του ντε Αλμέιδα στο 72'.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η εικόνα του αγώνα
Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά του αγώνα με την πρώτη ευκαιρία να έρχεται στο 7ο λεπτό όταν μετά από λάθος του Μπέλετς ο Σαγκάλ έκλεψε και έκανε πλασέ από πλάγια αριστερά όμως οι αμυντικοί του ΑΠΟΕΛ έδιωξαν στη γραμμή.
Πολύ μέτριος ο ρυθμός του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ να δυσκολεύεται αφάνταστα επιθετικά και τον Απόλλωνα να προσπαθεί να απειλήσει με αντεπιθέσεις.
Ένα σουτ του Σαγκάλ στο 35' σταμάτησε στην αγκαλιά του Μπέλετς ενώ στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου ο ΑΠΟΕΛ απείλησε με δύο κεφαλιές των Τσεμπάκ και Αντωνίου όμως ο Κουν ήταν σε ετοιμότητα.
Στο 44' ένα δυνατό σουτ του Μαρκίνιος ανάγκασε τον πορτιέρο του Απόλλωνα σε δύσκολη απόκρουση και κάπως έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Η επόμενη καλή ευκαιρία ήρθε στο 58' με τον Μαϊόλι από δεξιά στην περιοχή να κάνει δυνατό συρτό σουτ και ο Κουν έδιωξε σε κόρνερ.
Ο ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να βάλει πίεση όμως το αμυντικό πλάνο του Απόλλωνα δούλευε πολύ καλά. Από το 68' και μετά ο ΑΠΟΕΛ έπαιζε με δυο φορ, τους Ντράζιτς και Πιέρο, σε μια προσπάθεια να βάλει έξτρα πίεση.
Στο 71' ο Απόλλωνας απείλησε ξανά μετά από κλέψιμο με τον Σαγκάλ από πλεονεκτική θέση να κάνει δυνατό σουτ και τον Μπέλετς να κάνει δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ.
Ένα λεπτό μετά ο Ντε Αλμέιδα αποβλήθηκε για φάουλ στον Ντράζιτς που έφευγε στην κόντρα και ο Απόλλωνας συνέχισε με 10 παίκτες.
Παρά την αριθμητική υπεροχή ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορούσε να βρει τρόπο να διασπάσει την άμυνα του Απόλλωνα και μοιραία το σκορ δεν άλλαξε με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΠΟΕΛ (Χιμένεθ): Μπέλετς, Τσεμπάκ, Αντωνίου, Λαϊφης, Σούσιτς, Τεχέρα, Μαρκίνιος, Γαλανόπουλος, Σωτηρίου, Σαρφό, Μαϊόλι.
Στον πάγκο: Περέιρα, Ντβάλι, Μάγιερ, Ελ Αραμπί, Αμπάγκνα, Σατσιάς, Κιντιγιά, Ντράζιτς, Πίζι, Καττιρτζής, Κόρμπου, Αλέχο.
Απόλλων (Αυγουστή): Κουν, Σάντος, Ντε Μάρκο, Βούρος, Κβίντα, Μπουαγκάρντ, Ντ' Αλμέιδα, Ζμέρχαλ, Ντιόν, Σαγκάλ, Βάισμπεκ.
Στον πάγκο: Δημητρίου, Λαμ, Ντορεγκαράι, Ντουοντού, Σπόλιαριτς, Μπαραόνα, Χάμπος, Βόουτερ, Μπολί, Γιουσέφ.
Γήπεδο: ΓΣΠ
Διαιτητής: Manganiello Gian Luca
Α' Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Π. Γιώργος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Τουμάζου Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Τεχράνυ Ανδρέας
VAR: Κώστα Ροβέρτος
AVAR: Αντωνίου Μάριος
Παρατηρητής: Καραγιώργη Σοφία
Συνέντευξη Τύπου παραθέτει σήμερα το απόγευμα (16:00) ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, ενόψει του αυριανού (24/07, 20:00) αγώνα με αντίπαλο την Τορπέντο Κουτάισι στο ΓΣΠ, για τον Β' προκριματικό του Conference League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/07 @ 12:08
Η πρωταθλήτρια μας Πάφος FC αρχίζει σήμερα τις υποχρεώσεις της στη 2η προκριματική φάση του Champions League με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με στόχο το αποτέλεσμα που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
21/07 @ 18:24
Στο στόχαστρο Κυπριακής ομάδας και πιο συγκεκριμένα από τη Λεμεσό (σσ. δεν αναφέρεται το όνομα της) φέρεται να βρίσκεται ο Σάιρους Κρίστι, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό.
21/07 @ 20:00
Τι... βγήκε από την κληρωτίδα.
21/07 @ 20:36
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Τσέλιε για τον β' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και στοχεύει στο θετικό αποτέλεσμα που θα αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης.
21/07 @ 13:57
Τα τυπικά έμειναν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Χάμπου από την Ομόνοια στον Άρη.
21/07 @ 14:00
Η κλήρωση για τον γ' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι αγώνες του 3ου προκριματικού θα διεξαχθούν στις 7 και 14 Αυγούστου.
BEST OF THEMASPORTS