Η Βόλφσμπουργκ του Κουλιεράκη κράτησε στο μηδέν (0-0) τη Λεβερκούζεν και η απόστασή της από την κορυφή μεγάλωσε, ενώ η Ντόρτμουντ συνεχίζει να απογοητεύει, χάνοντας και στο ντεμπούτο του Κόβατς!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Κράτησε το μηδέν για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα η Βόλφσμπουργκ και τη Λεβερκούζεν σε απόσταση από την κορυφή.
Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με τους γηπεδούχους να γράφουν την 3η διαδοχική ισοπαλία τους και οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται πλέον στο -8 από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου.
Το ματς θα μπορούσε να έχει γκολ, αλλά αυτό που πέτυχε με υπέροχη κεφαλιά στο 8’ ο Κουλιεράκης ακυρώθηκε για οφσάιντ.
Γενικότερα το παιχνίδι είχε ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν, αλλά τόσο οι τερματοφύλακες, όσο και οι αμυντικές γραμμές των δύο ομάδων ήταν σε καλή κατάσταση, ώστε να διατηρήσουν το ματς χωρίς σκορ.
Η Ντόρτμουντ άλλαξε προπονητή, ο Νίκο Κόβατς επέστρεψε αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Η Στουτγκάρδη πέρασε από το «Signal Iduna Park» με 2-1 και ο κατήφορος της Μπορούσια συνεχίζεται.
Το δύσκολο απόγευμα των γηπεδούχων ξεκίνησε στο 50’ με το αυτογκόλ του Άντον, ενώ ο Σαμπο στο 61’ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους. Ο Μπραντ στο 81’ μείωσε για την Ντόρτμουντ, αλλά η αποβολή του Ράιερσον στο 89’ τελείωσε τις ελπίδες των οπαδών της για κάτι καλό.
Κατηφόρα δίχως τέλος και για τη Χόφενχαϊμ, η οποία δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Διασύρθηκε εντός έδρας με 4-0 από την Ουνιόν Βερολίνου και δεν μπορεί να ξεφύγει από τα χαμηλά, ούσα μόλις στο +4 από τη σωτηρία.
Στο μηδέν κόλλησαν Μάιντζ και Άουγκσμπουργκ, επίσης, ενώ η Φράιμπουργκ πήρε δεύτερη στη σειρά νίκη, λυγίζοντας με 1-0 την Χάιντενχαϊμ και εδραιώθηκε στην εξάδα.
Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:
Παρασκευή (07/02)
Μπάγερν Μονάχου-Βέρντερ Βρέμης 3-0
(56', 90'+7' Κέιν, 82' Σανέ)
Σάββατο (08/02)
Ντόρτμουντ-Στουτγκάρδη 1-2
(81’ Μπραντ – 50’ αυτ. Άντον, 61’ Σαμπο)
Χόφενχαϊμ-Ουνιόν Βερολίνου 0-4
(24’, 87’ Χόλερμπαχ, 61’ Λιούμπισιτς, 73’ Ίλιτς)
Φράιμπουργκ-Χάιντενχαϊμ 1-0
(30’ Γκρίφο)
Βόλφσμπουργκ-Λεβερκούζεν 0-0
Μάιντς-Άουγκσμπουργκ 0-0
Γκλάντμπαχ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (19:30)
Κυριακή (09/02)
Χόλσταϊν Κιλ-Μπόχουμ (16:30)
Λειψία-Σεντ Πάουλι (18:30)
To πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής
Παρασκευή (14/02)
Άουγκσμπουργκ-Λειψία (21:30)
Σάββατο (15/02)
Στουτγκάρδη-Βόλφσμπουργκ (16:30)
Ουνιόν Βερολίνου-Γκλάντμπαχ (16:30)
Μπόχουμ-Ντόρτμουντ (16:30)
Σέντ Πάουλι-Φράιμπουργκ (16:30)
Λεβερκούζεν-Μπάγερν Μονάχου (19:30)
Κυριακή (16/02)
Βέρντερ Βρέμης-Χόφενχαϊμ (16:30)
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Χόλσταϊν Κιλ (18:30)
Χάιντενχαϊμ-Μάιντς (20:30)
Πηγή: sport-fm.gr
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/10 @ 13:17
Ο Μάρκο Σίλβα αποτελεί τον εκλεκτό του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ, ωστόσο πρέπει να πληρώσει μια πάρα πολύ υψηλή ρήτρα στη Φούλαμ.
19/10 @ 11:54
Ο Χάνσι Φλικ, που είχε ήδη αποβληθεί, πανηγύρισε με χειρονομίες το νικητήριο γκολ της Μπαρτσελόνα και κινδυνεύει με βαριά τιμωρία. Σίγουρα χάνει το ντέρμπι με τη Ρεάλ.
19/10 @ 00:00
Με έναν απίθανο Μέισον Γκρίνγουντ να πετυχαίνει τέσσερα γκολ, η Μάρσειγ διέλυσε με 6-2 τη Χάβρη και ανέβηκε στην κορυφή της Ligue 1!
19/10 @ 00:00
Με τον Τιάγκο Αλμάδα να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του ματς η Ατλέτικο επικράτησε 1-0 της Οσασούνα στη Μαδρίτη, ενώ νωρίτερα σε ένα χορταστικό ματς Βιγιαρεάλ και Μπέτις έμειναν στο 2-2!
18/10 @ 23:47
Η Ίντερ πήρε τη νίκη στο Ολίμπικο, εναντίον της Ρόμα και πλέον έχουμε τριπλή ισοβαθμία στην βαθμολογία της Serie A.
18/10 @ 23:35
Φουλάρει για ένα ακόμη πρωτάθλημα η Μπάγερν Μονάχου, που επικράτησε με 2-1 στο ντέρμπι κόντρα στην Ντόρτμουντ και συνέχισε με το απόλυτο των νικών στη φετινή Bundesliga!
BEST OF THEMASPORTS