Δηλώσεις στην κάμερα της ομάδας του έκανε ο επιθετικός της Ομόνοιας U19, Κυριάκος Χρυσομήλης για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Δόξα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το ρεπορτάζ της Ομόνοιας:

Επιστροφή στη δράση για την ΟΜΟΝΟΙΑ U19 αυτήν την εβδομάδα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων. Ο ακραίος επιθετικός του «τριφυλλιού», Κυριάκος Χρυσομήλης, μίλησε στην ιστοσελίδα μας για τον αυριανό αγώνα και την παρουσία της ομάδας τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

«Μετά από τα αποτελέσματά των δύο πρώτων αγωνιστικών η νίκη αύριο αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μία ομάδα που πρωταγωνιστεί όπου και αν αγωνίζεται. Δεν έχουμε κάνει το ξεκίνημα που θα θέλαμε στο πρωτάθλημα, όμως αυτό δεν αλλάζει τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της φετινής σεζόν, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος», το αρχικό του σχόλιο.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Το αυριανό παιχνίδι θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο. Η Δόξα είναι ένα ανταγωνιστικό σύνολο, παρά το γεγονός ότι έχει έρθει φέτος στην πρώτη κατηγορία. Θα παλέψει για την παραμονή της. Εμείς θα δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε τον αγώνα και ευελπιστούμε να τα καταφέρουμε».

Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Δόξα και ψάχνει την πρώτη της νίκη στο νέο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο στο γήπεδο της Δόξας Παλαιομετόχου και θα αρχίσει στις 11:00.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εφιαλτική εμπειρία για Λοΐζου...-ThemaSports
26/04 @ 09:47

Εφιαλτική εμπειρία για Λοΐζου...

Μπορεί στην Κύπρο να ξεχώριζε με τις εμφανίσεις του φορώντας τη φανέλα της Ομόνοιας, αλλά η πρώτη... «απόπειρα» του για καριέρα στο εξωτερικό, εξελίσσεται σε «εφιάλτη» για τον νεαρό Κύπριο μεσοεπιθετικό, Λοΐζο Λοΐζου.

«Κόντρα» Σιπριάνο-Μίλετιτς-Χάμπου στην προπόνηση - Δείτε ποιος κέρδισε... (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/04 @ 17:19

«Κόντρα» Σιπριάνο-Μίλετιτς-Χάμπου στην προπόνηση - Δείτε ποιος κέρδισε... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα... διαφορετικό βίντεο από την προπόνηση της Ομόνοιας ανέβασε το γραφείο Τύπου της ομάδας, αφού τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι Σιπριάνο, Μίλετιτς και Χάμπος, έβαλαν... κόντρα για το ποιος θα καταφέρει να «σημαδέψει» την κάμερα με την μπάλα περισσότερες φορές!

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» και το πειραχτήρι… Αλιούμ!  -ThemaSports
24/04 @ 19:10

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» και το πειραχτήρι… Αλιούμ!

Η Ομόνοια ανέβασε βίντεο από την σημερινή προπόνηση, όπου φαίνεται πως το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα.

Ομόνοια Κ15: Πάει Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»-ThemaSports
24/04 @ 15:34

Ομόνοια Κ15: Πάει Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

Απάντηση Ομόνοιας για το αίτημα της Πάφου: «Δεν επικοινώνησε μαζί μας, η θέση μας παραμένει ίδια»-ThemaSports
24/04 @ 12:19

Απάντηση Ομόνοιας για το αίτημα της Πάφου: «Δεν επικοινώνησε μαζί μας, η θέση μας παραμένει ίδια»

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, ανέφερε την επίσημη θέση της Λευκωσιάτικης ομάδας για το αίτημα της Πάφος FC για αλλαγή έδρας στον τελικό του κυπέλλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ