Κυπελλούχος ο γιος του «Μιχαλάκη»!

Κυπελλούχος ο γιος του «Μιχαλάκη»!

Πήγε κι ο Μιχάλης Κωνσταντίνου χθες στο Δασάκι, για να παρακολουθήσει το παιδί του. Ο 18χρονος (7/9/2005) Ιωάννης Κωνσταντίνου, αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ. Η Β’ ομάδα των γαλαζοκίτρινων κατέκτησε το κύπελλο χθες βράδυ, κερδίζοντας στον τελικό την αντίστοιχη ομάδα της ΕΝΠ με 4-2 στην παράταση (κανονική διάρκεια 2-2).

Φορά το νούμερο 19 στην πλάτη, όπως και ο πατέρας του. Ο πιτριρικάς πήρε το όνομα του παππού του, Γιάννη Κυράστα, ο οποίος ήταν προπονητής του «Μιχαλάκη».

Ο αξέχαστος Γιάννης Κυράστας, έπαιξε μπάλα στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟ. Διετέλεσε προπονητής στον Ηρακλή, στον ΠΑΟ και άλλες ομάδες. Έφυγε από τη ζωή την πρωταπριλιά του 2004, σε ηλικία 51 ετών.

* Το σήκωσε ο Πούρσα τζούνιορ! 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Από την Κάμπρια στο Μουντιάλ - Και οι τρεις τερματοφύλακες της Αγγλίας ξεκίνησαν από την ίδια άγνωστη ομάδα!

Από την Κάμπρια στο Μουντιάλ - Και οι τρεις τερματοφύλακες της Αγγλίας ξεκίνησαν από την ίδια άγνωστη ομάδα!

Οι τρεις τερματοφύλακες της Αγγλίας στην αποστολή για το Μουντιάλ, συνδέονται με έναν ιδιαίτερο τρόπο, μιας και οι τρεις έκαναν τα πρώτα τους βήματα στον ίδιο σύλλογο, που είναι σχετικά άγνωστος.