Δηλώσεις στον Super Sport FC έκανε ο Αμίρ Τζέμα, μέλος της πρωτοβουλίας του Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου για εξόφληση του χρέους για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρωτοβουλία των οργανωμένων για το «Αντώνης Παπαδόπουλος»: «Είναι μια οργανωμένη πρωτοβουλία του οργανωμένου συνόλου των Μαχητών. Αποφασίσαμε πως κάποιος πρέπει να βγει μπροστά. Ήταν ορατός ο κίνδυνος για το 'Αντώνης Παπαδόπουλος'. Κάναμε αυτή την ιστοσελίδα η οποία όταν τελειώσει η καμπάνια μας, θα αλλάξει μορφή και θα γίνει αποκλειστικά για το 'Αντώνης Παπαδόπουλος'. Η ανταπόκριση είναι τεράστια».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Αρκετός κόσμος ήταν επιφυλακτικός, παρά τις εισφορές που βλέπετε. Όταν βγήκε και δημόσια ότι αυτά τα λεφτά είναι ασφαλισμένα, τότε αυξήθηκε η ανταπόκριση από τον κόσμο. Το Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσουμε επαφές και με τον υπόλοιπο κόσμο και με αυτούς που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Θα ξεκινήσουμε χωριό χωριό».

Για τις προσπάθειες που γίνονται από πρώην μέλη του Δ.Σ.: «Ήδη αρκετές επιχειρήσεις και πρώην μέλη του Δ.Σ. έχουν κάνει τις εισφορές τους διαδικτυακά. Γίνεται και μια δεύτερη παράλληλη προσπάθεια από το Δ.Σ. της κτηματικής που έχουν κι αυτοί τις δικές τους επαφές. Θα μπουν όλα μαζί για να φαίνεται και στον κόσμο όλη η προσπάθεια».

Για τον στόχο αυτής της καμπάνιας και το ύψος του δανείου: «Εμάς ο στόχος μας είναι η εξόφληση του δανείου. Αυτή την στιγμή ανέρχεται στο 1,9 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ισχύει ακόμα η συμφωνία που ανέρχεται περίπου στο 1,1 εκατομμύριο. Ελπίζουμε μέχρι το τέλος Μαΐου να τα καταφέρουμε».

Για την ανταπόκριση του κόσμου: «Τα συγχαρητήρια αξίζουν στον κόσμο που στηρίζει και έχει αγκαλιάσει αυτή την πρωτοβουλία».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζεται το... «τρέξιμο» για να βρεθούν λύσεις στα «φλέγοντα» θέματα-ThemaSports
18/05 @ 10:38

Συνεχίζεται το... «τρέξιμο» για να βρεθούν λύσεις στα «φλέγοντα» θέματα

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των ανθρώπων της Ανόρθωσης για να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο, αλλά και για να περάσουν χωρίς συνέπειες τον σκόπελο των οικονομικών κριτηρίων που αποτελεί τεράστιο βραχνά για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Έστειλε ευχές σε Σαλαμιναίο ο Τσίκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
17/05 @ 20:41

Έστειλε ευχές σε Σαλαμιναίο ο Τσίκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από τον Τσίκο Μπάνζα, με την οποία εύχεται χρόνια πολλά στον Έντσον Σίλβα.

Φιλικό με Ανόρθωση και εισφορά 1000 ευρώ!   -ThemaSports
17/05 @ 18:12

Φιλικό με Ανόρθωση και εισφορά 1000 ευρώ!

Οι παλαμαίχοι παίκτες του ΘΟΪ Αυγόρου πρόσφεραν το ποσό των 1000 ευρώ για οικονομική ενίσχυση της Ανόρθωσης.

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»-ThemaSports
17/05 @ 14:52

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»

Ανακοίνωση από το ΔΣ του συλλόγου της Ανόρθωσης για την εξόφληση του ποσού της κτηματικής για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Υπάρχει ελπίδα; -ThemaSports
17/05 @ 13:23

Υπάρχει ελπίδα;

Η αισιοδοξία της περασμένης εβδομάδας, έχει δώσει την θέση της στην αβεβαιότητα για το μέλλον της Ανόρθωσης.

ΜΑΧΗΤΕΣ: «Τελικό ποσό €1,075,000 - Η πιο Ιστορική και η μεγαλύτερη νίκη στα 30 Χρόνια μας»-ThemaSports
17/05 @ 13:00

ΜΑΧΗΤΕΣ: «Τελικό ποσό €1,075,000 - Η πιο Ιστορική και η μεγαλύτερη νίκη στα 30 Χρόνια μας»

Οι Μαχητές ενημερώνουν για την εξόφληση του χρέους μετά την πρωτοβουλία τους που απευθύνθηκε προς τον κόσμο της Ανόρθωσης μόλις πριν 25 μέρες, στις 22/04/2024 για να λυθεί ένα ζήτημα 20 χρόνων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ