Η καλοκαιρινή «αγάπη» των Αζέρων και το όφελος της ΑΕΚ για Φαράζ…
Deal με τη Νέφτσι Μπακού έκανε η ΑΕΚ, παραχωρώντας έναν από τους πιο ποιοτικούς παίχτες που είχε στο δυναμικό της τα τελευταία χρόνια, τον Ιμάντ Φαράζ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Συγχαρητήρια στον κόσμο μας και στον κόσμο του Απόλλωνα για την ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Ειδικότερα στους οπαδούς μας, που μας στηρίζουν και εκτός και εντός.
Όσον αφορά το παιχνίδι, όταν παίζεις με τον πρωταθλητή που παίζει σε ευρωπαϊκό όμιλο, ξέρεις ότι πρέπει να πιάσεις μια πάρα πολύ καλή απόδοση για να έχεις τύχη. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αλλά σκοράραμε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού.
Υποφέραμε από τον Απόλλωνα και ουσιαστικά δεν απειλήσαμε ιδιαίτερα. Στο δεύτερο μέρος είχαμε καλύτερη εικόνα, ανεβήκαμε ψηλά και πήραμε έναν σημαντικό βαθμό, ο οποίος μας αφήνει ικανοποιημένους. Είπα στα παιδιά πως πρέπει να ανέβουμε στο δεύτερο μισό και ας χάσουμε το ματς.
Θέλουμε το "Αμμόχωστος-Επιστροφή" να το κάνουμε ισχυρή έδρα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, έτσι ώστε να φτιάξουμε αυτό που θέλουμε να βλέπουμε μέσα στο γήπεδο».