Η Μπράιτον καλωσόρισε τον Μπάμπη Κωστούλα, με τον 18χρονο να ξεκινά την προετοιμασία του στην Αγγλία. Η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα παίκτη γράφει ιστορία
Ακολουθήστε μας στο Google news
Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο προπονητικό κέντρο της Μπράιτον έκανε ο Μπάμπης Κωστούλας, ξεκινώντας και επίσημα την πορεία του στο κορυφαίο επίπεδο του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Ο Έλληνας επιθετικός, που μεταγράφηκε από τον Ολυμπιακό στους «Γλάρους» έναντι ποσού που φέρεται να αγγίζει τα 40 εκατ. ευρώ, αποτελεί πλέον την ακριβότερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή στην ιστορία
Η Μπράιτον καλωσόρισε θερμά το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, δημοσιεύοντας στα social media ένα βίντεο που καταγράφει τις πρώτες στιγμές του 18χρονου φορ με την ομάδα.
Χαμογελαστός και γεμάτος ενέργεια, ο νεαρός άσος υποβλήθηκε σε εργομετρικά τεστ και γνώρισε από κοντά το προπονητικό επιτελείο και τις εγκαταστάσεις της ομάδας.
Παλικαρίσιος βαθμός για την Εθνική μας στο 90+6' με σκόρερ τον Πίττα από το σημείο του πέναλτι. Όπως και με την Ρουμανία που από 0-2 έγινε 2-2, έτσι και με την Βοσνία Ερζεγοβίνη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε να ισοφαρίσει παρά το γεγονός πως ήταν πίσω με 0-2.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
09/10 @ 23:20
Ο Παυλίδης δεν κατάφερε μετά το γύρισμα του Μπακασέτα να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και να ανοίξει το σκορ στο Σκωτία-Ελλάδα.
09/10 @ 19:12
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, Μάριο Ηλιόπουλο.
09/10 @ 15:11
Σύμφωνα με ανάρτηση Ιταλού δημοσιογράφου, η Μπράιτον προσπάθησε το καλοκαίρι να αποκτήσει και τον Χρήστο Μουζακίτη από τον Ολυμπιακό προσφέροντας μάλιστα 40 εκατ. ευρώ!
09/10 @ 13:59
Ο Γιάννης Αναστασίου υποδέχθηκε τον Γιάννη Πετράκη που πήγε στο Emileon για να αποχαιρετήσει τους παίκτες του Παναιτωλικού και άπαντες βούρκωσαν
09/10 @ 11:07
Την πρώτη του προπόνηση μετά την επιστροφή του στη τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού έκανε το απόγευμα της Τετάρτης (8/10) στο Emileon ο Γιάννης Αναστασίου.
09/10 @ 09:55
Σε μια σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Οπούντιος Μαρτίνου, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον Κύπριο δεξιό μπακ, Ευγένιο Αντωνίου και ο ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται αυτή τη σεζόν στα τοπικά πρωταθλήματα της Φθιώτιδας.
BEST OF THEMASPORTS