ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: «Ουδεμία εξέλιξη στα μεταγραφικά ζητήματα...»
Μήνυμα από τον Απόλλωνα στα social media..
Ακολουθήστε μας στο Google news
Διαβάστε:
ΜΙΡΑΛΑΣ: «Καλησπέρα Λεμεσός... Το όνομα μου είναι Κέβιν» - Το πρώτο ΑΕΛίστικο μήνυμα του! (ΒΙΝΤΕΟ)
Έσκασε το ΜΠΑΜ - ΕΡΧΕΤΑΙ ο Μιραλάς (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)
Το πάλεψαν αρκετά οι ιθύνοντες της επιτροπής προγραμματισμού της ΑΕΛ και τα κατάφεραν στο τέλος να πάρουν το… ΝΑΙ του Βέλγου επιθετικού.
Το να έρχεται σε μία μεγάλη Κυπριακή ομάδα ένας παίκτης της πάστας, της ποιότητας, εμπειρίας, κλάσης του Κέβιν Μιραλάς δεν είναι και λίγο πράγμα.
Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ έκαναν το… καθήκον τους, με μία τέτοια μεταγραφική κίνηση, φέρνοντας στο ρόστερ της ομάδας παίκτη που αγωνίστηκε σε ομάδες όπως Λιλ, Ολυμπιακό Πειραιώς, Έβερτον, Φιορεντίνα και όχι μόνο.
Αυτό που μένει είναι να φανεί κατά το πόσο ο κόσμος της ΑΕΛ θα αγκαλιάσει ακόμη περισσότερο τα εισιτήρια διαρκείας.
Ήδη από το βράδυ του Σαββάτου που ανακοινώθηκε από την ΑΕΛ ο Μιραλάς, αρκετοί είναι αυτοί που διερωτούνται πόσο ψηλά σε αριθμό θα… εκτινάξει τα εισιτήρια διαρκείας η μεταγρσφική κίνηση με τον 35χρονο (05/10/1987) επιθετικό. Η βδομάδα που θα διανύσουμε, από τη στιγμή που είναι επίκαιρη… φρέσκια, η μεταγραφή Μιραλάς αναμένεται να δείξει τον ενθουσιασμό μέσα από την ανταπόκριση που θα υπάρξει από τους ΑΕΛίστες να τρέξουν να κάνουν εισιτήρια διαρκείας.
Σ.Ν.
Διαβάστε επίσης:
Το «σούπερ γκελ» με Μιραλάς και το «παλάρισμα» του Σοφοκλέους!