Στον Super Sport FM μίλησε ο τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας, Νίκος Μελισσάς.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τι δήλωσε: «Ήμουν μια επιλογή της ομάδας πριν τελειώσει το περσινό πρωτάθλημα, έμαθα και εγώ πολύ καλά πράγματα για την ομάδα και ήθελα πολύ να έρθω. Και οι δύο πλευρές ήταν πολύ θετικές στο να γίνει αυτή η συνεργασία. Γνώριζα πως η Νέα Σαλαμίνα είναι από τις ιστορικότερες ομάδες του νησιού, άτομα που γνωρίζουν το κυπριακό ποδόσφαιρο μου είπαν να έρθω χωρίς δεύτερη σκέψη».
Και συνέχισε: «Τώρα βρισκόμαστε σε στάδιο προετοιμασίας. Στόχος είναι να δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα αντάξια της ιστορίας της Νέας Σαλαμίνας. Αυτό που εστιάζουμε είναι το αγωνιστικό κομμάτι. Υπήρχε ενδιαφέρον και από Ελλάδα και από άλλες ομάδες της Κύπρου, όμως προτίμησα τη Νέα Σαλαμίνα που μου έδειξε ενδιαφέρον και σεβασμό».
Για τους στόχους του ανέφερε: «Πρωταρχικός μου στόχο είναι να δουλέψω και να δέσω με την ομάδα. Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι μου όπως και τις ομάδας είναι να παίζουμε κάθε παιχνίδι και να κερδίζουμε. Πρέπει να βάλουμε κάτω τα κεφάλια και να δουλέψουμε σωστά. Η χημεία της ομάδας είναι πολύ σημαντική».
Το 2025 ξεκίνησε ονειρικά και τελείωσε με τον πιο τραγικό τρόπο για τον Ντιόγκο Ζότα... Οι τίτλοι, ο γάμος και οι οικογενειακές στιγμές ευτυχίας μέχρι το μοιραίο δυστύχημα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/07 @ 12:31
Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κυπριανού
01/07 @ 12:07
Την απόκτηση του Κύπριου αμυντικού Παναγιώτη Αρτυματά ανακοίνωσε η Νέα Σαλαμίνα.
29/06 @ 14:56
Η Νέα Σαλαμίνα ετοίμασε ένα βίντεο για τα εισιτήρια διαρκείας, όπου ενημερώνει τον κόσμο ότι ξεκίνησε η διάθεση...
28/06 @ 12:05
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Sportime.gr» στα ραντάρ του Πανιωνίου βρίσκεται ο πρώην φορ της Νέας Σαλαμίνας, Φιορίν Ντουρμισάι.
27/06 @ 17:42
Η ανακοίνωση.
25/06 @ 18:44
Η Νέα Σαλαμίνα κάνει κάλεσμα για τα εισιτήρια διαρκείας.
BEST OF THEMASPORTS