Η Equipe αναφέρει πως η Λιόν καλείται να βρει άμεσα 100+100 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να κερδίσει την έφεση για τον υποβιβασμό της στη Ligue 2.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται τις τελευταίες εβδομάδες οι οπαδοί της Λιόν, στην οποία επιβλήθηκε ποινή υποβιβασμού στη Ligue 2 λόγω οικονομικών ατασθαλιών.
Οι «λιονέ» κατέθεσαν έφεση και σύμφωνα με την Equipe, αυτή θα εκδικαστεί στις 10 Ιουλίου, με το κλαμπ να έχει μπροστά του πολύ δύσκολη αποστολή προκειμένου να έχει τύχη.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι άνθρωποι της Ολιμπίκ καλούνται να βρουν άμεσα 100 εκατομμύρια ευρώ για να διοχετεύσουν στα ταμεία καθώς και άλλα τόσα εγγυημένα για τη σεζόν 2025/26!
Αυτά επί προεδρίας, πια, Μισέλ Κανγκ, η οποία βρίσκεται δίπλα στον Μάικλ Γκερλίνγκερ, μετά την παραίτηση του ιδιοκτήτη του συλλόγου, Τζον Τέξτορ.
Πηγή: sport-fm.gr
Μετά τα ευχάριστα νέα, που αφορούν τους δυο «συμπαίχτες» στην διαχείριση της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ, Άντριου Μπουντζίνσκι και Κρις Παναγιώτου, οι οπαδοί περιμένουν τις επόμενες ανακοινώσεις μεταγραφών…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/07 @ 07:57
Οι σοροί των Ντιόγκο Ζότα και Αντρέ Σίλβα έφτασαν χθες το βράδυ στη γενέτειρά τους και η κηδεία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.
03/07 @ 22:55
Το 2025 ξεκίνησε ονειρικά και τελείωσε με τον πιο τραγικό τρόπο για τον Ντιόγκο Ζότα... Οι τίτλοι, ο γάμος και οι οικογενειακές στιγμές ευτυχίας μέχρι το μοιραίο δυστύχημα.
03/07 @ 22:07
Προς τιμήν του Ντιόγκο Ζότα που έχασε τη ζωή του, η Λίβερπουλ αποφάσισε να αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο «20».
03/07 @ 21:56
Όπως έγινε γνωστό, ο Ντιόγκο Ζότα θα κηδευτεί το Σάββατο (05/07) στην Γκοντομάρ της Πορτογαλίας.
03/07 @ 21:30
Διαβάστε τη συγκινητική ανακοίνωση του προπονητή της Λίβερπουλ, Άρνε Σλοτ, μέσω της ομάδας, για τον τραγικό χαμό του Ντιόγο Ζότα.
03/07 @ 20:00
Δείτε γιατί ανάμεσα στα ημίχρονα στο ποδόσφαιρο υπάρχει 15 λεπτά διακοπή.
BEST OF THEMASPORTS