Η εταιρεία IC Markets EU εξέδωσε δελτίο Τύπου για το «πράσινο φως» που άναψε η Γενική Συνέλευση της ΑΕΛ,
για τη συμμετοχή του Αυστραλού δισεκατομμυριούχου, Άντριου Μπουντζίνσκι (Andrew Budzinski), στο μετοχικό κεφάλαιο της νέας εταιρείας της Λεμεσιανής ομάδας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Πράσινο φως έδωσε η γενική συνέλευση της ΑΕΛ Λεμεσού για τη συμμετοχή του ιδρυτή και ιδιοκτήτη της IC Markets EU κ. Άντριου Μπουντζίνσκι στο μετοχικό κεφάλαιο της.
Η επικύρωση της συμφωνίας έγινε στη Γενική Συνέλευση που είχε ως θέμα την ενημέρωση των μελών της ΑΕΛ για τις σημαντικές εξελίξεις που αφορούν το μετοχικό κεφάλαιο του Σωματείου.
Ο Πρόεδρος της ΑΕΛ κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου εξέφρασε τη μεγάλη ικανοποίηση του για την επικύρωση της συμφωνίας με τη IC Markets EU και τον ιδιοκτήτη της κ. Άντριου Μπουντζίνσκι, ο οποίος γίνεται μέτοχος της ΑΕΛ.
Ο κ. Κωνσταντίνου ανέφερε ότι με τη συμφωνία αυτή, το Σωματείο ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, αφού εκτός των άλλων, δεν έχει καμία οφειλή προς τον Έφορο Φορολογίας, ένα θέμα που ήταν βραχνάς εδώ και αρκετά χρόνια.
Ο κ. Κωνσταντίνου ευχαρίστησε θερμά τον κ. Μπουντζίνσκι που εμπιστεύθηκε την ΑΕΛ για να επενδύσει στον αθλητισμό της Κύπρου.
Ο κ. Μπουντζίνσκι από την πλευρά του εκφράζει την ικανοποίηση του για την επικύρωση της συμφωνίας από τη γενική συνέλευση των μελών της ΑΕΛ και τονίζει ότι θα είναι δίπλα στο Σωματείο για ότι χρειαστεί.
Ως γνωστό, εκτός από τη συμμετοχή του κ. Μπουντζίνσκι στο μετοχικό κεφάλαιο της ΑΕΛ, η εταιρεία του IC Markets EU ανέλαβε και ως ένας εκ των κυρίων χορηγών της.
Ακόμα, ο κ. Μπουντζίνσκι παραχώρησε έκταση γης για προπονήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας και των ακαδημιών της ΑΕΛ, καθώς και κλειστό χώρο για τις ανάγκες των ομάδων της στο μπάσκετ και στο βόλεϊ».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο μετοχικό σχήμα και επίσημα ο Κρις Παναγιώτου - Το μήνυμα του στον κόσμο της ΑΕΛ!
Η εταιρεία IC Markets EU εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ο Αυστραλός μεγιστάνας Άντριου Μπουντζίνσκι, προχωρεί σε πλήρη αναδιαμόρφωση της έκτασης γης που προσέφερε στην ΑΕΛ!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/07 @ 16:10
Η εταιρεία IC Markets EU εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ο Αυστραλός μεγιστάνας Άντριου Μπουντζίνσκι, προχωρεί σε πλήρη αναδιαμόρφωση της έκτασης γης που προσέφερε στην ΑΕΛ!
04/07 @ 16:00
Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της ΑΕΛ:
04/07 @ 13:44
Ο νέος μέτοχος της ΑΕΛ, ο Αυστραλός μεγιστάνας Άντριου Μπουντζίνσκι (Andrew Budzinski), επισκέφθηκε το στάδιο «Αλφαμέγα» και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Λεμεσιανής ομάδας.
04/07 @ 08:23
Μετά τα ευχάριστα νέα, που αφορούν τους δυο «συμπαίχτες» στην διαχείριση της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ, Άντριου Μπουντζίνσκι και Κρις Παναγιώτου, οι οπαδοί περιμένουν τις επόμενες ανακοινώσεις μεταγραφών…
03/07 @ 17:25
Νέα ευχάριστη είδηση για την ΑΕΛ, αφού ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Κρις Παναγιώτου, για ένταξη του στο μετοχικό σχήμα της νέας ποδοσφαιρικής εταιρείας.
03/07 @ 15:18
Μια πληροφορία που πήραμε από Ρουμανία λέει ότι ο Αντόνιο Γιάκολις έχει προταθεί στην ΑΕΛ.
BEST OF THEMASPORTS