Έντονα φορτισμένο ήταν το κλίμα στο Stadion Wandkorf της Βέρνης, όπου η Εθνική Γυναικών της Πορτογαλίας κλήθηκε να αγωνιστεί την ημέρα του θανάτου του Ντιόγκο Ζότα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ιδιαίτερα συγκινητικές οι στιγμές στη Βέρνη, όπου η Εθνική Πορτογαλίας κλήθηκε να παίξει κόντρα στην Ισπανία για το EURO Γυναικών, σε μια ημέρα που σημαδεύθηκε από τον τραγικό χαμό του Ντιόγκο Ζότα και του αδερφού του, Αντρέ Σίλβα.
Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε πριν από το παιχνίδι, με τις παίκτριες της Πορτογαλίας να είναι βουρκωμένες, όπως και κόσμος στην εξέδρα. Οι ποδοσφαιρίστριες αγωνίζονται με μαύρα περιβραχιόνια.
Πηγή: sdna.gr
Η ΑΕΛ διοργανώνει Gala Dinner για τα 95 χρόνια ζωής της και το ThemaSports βρίσκεται στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Λεμεσό όπου διεξάγεται η λαμπερή εκδήλωση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/10 @ 12:09
Ανακοινώθηκε η κλήση της Εθνικής Κύπρου για τα επερχόμενα παιχνίδια με Βοσνία-Ερζεγοβίνης και Σαν Μαρίνο, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
02/10 @ 16:10
Ξεκάθαρη ήταν η απάντηση της FIFA στα όσα είπε ο Τραμπ για αλλαγή γηπέδων και έδρας σε παιχνίδια του Μουντιάλ.
02/10 @ 15:45
Μετά τους φιλικούς αγώνες με τη Λιθουανία στην Κύπρο η Εθνική μας ομάδα των Νέων Κ-19 αρχίζει προετοιμασία για δύο εκτός έδρας φιλικούς αγώνες με τη Ρουμανία.
02/10 @ 15:37
Την ερχόμενη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου αρχίζει προετοιμασία η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών για τους αγώνες με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη και το Σαν Μαρίνο για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.
30/09 @ 10:50
Στις 9 Οκτωβρίου η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών αντιμετωπίζει τη Βοσνία Ερζεγοβίνη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.
25/09 @ 09:47
Τον ερχόμενο μήνα θα επιστρέψει σε ρυθμούς επίσημων υποχρεώσεων η Εθνική μας ομάδα των Γυναικών.
BEST OF THEMASPORTS