Στιγμές συγκίνησης για τον Ζότα πριν το Ισπανία-Πορτογαλία

Στιγμές συγκίνησης για τον Ζότα πριν το Ισπανία-Πορτογαλία

Έντονα φορτισμένο ήταν το κλίμα στο Stadion Wandkorf της Βέρνης, όπου η Εθνική Γυναικών της Πορτογαλίας κλήθηκε να αγωνιστεί την ημέρα του θανάτου του Ντιόγκο Ζότα.

Ιδιαίτερα συγκινητικές οι στιγμές στη Βέρνη, όπου η Εθνική Πορτογαλίας κλήθηκε να παίξει κόντρα στην Ισπανία για το EURO Γυναικών, σε μια ημέρα που σημαδεύθηκε από τον τραγικό χαμό του Ντιόγκο Ζότα και του αδερφού του, Αντρέ Σίλβα.

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε πριν από το παιχνίδι, με τις παίκτριες της Πορτογαλίας να είναι βουρκωμένες, όπως και κόσμος στην εξέδρα. Οι ποδοσφαιρίστριες αγωνίζονται με μαύρα περιβραχιόνια.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μπαρτζώκας ball και ΜΑΤ στον Αταμάν - Καμία αυτοκριτική από τον Τούρκο τεχνικό

Μπαρτζώκας ball και ΜΑΤ στον Αταμάν - Καμία αυτοκριτική από τον Τούρκο τεχνικό

Ο Ολυμπιακός θύμισε στην αρχή και το φινάλε του ντέρμπι την ομάδα που ονειρεύεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αλλά με τη… βοήθεια του Εργκίν Αταμάν, που τα έβαλε με όλους εκτός από τον εαυτό του.