Γιάννης Ιωάννου

Με χαμόγελα ικανοποίησης και αισιοδοξίας υποδέχθηκαν στην ΑΕΛ το πρόγραμμα του πρωταθλήματος της νέας σεζόν, αφού στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, οι "γαλαζοκίτρινοι" δεν θα αντιμετωπίσουν ομάδα του λεγόμενου BIG-6.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχουν εύκολο έργο, κάθε άλλο, αφού τα ματς με Άρη, ΕΝΠ, Ολυμπιακό και Δόξα, έχουν τον δικό τους βαθμό δυσκολίας, αλλά αν η Λεμεσιανή ομάδα θέλει να ελπίζει σε διάκριση στη νέα σεζόν, οφείλει σε αυτή την τετράδα αγώνων να έχει τη μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή, για να πάει με άλλο αέρα και δυναμική στα δύο σερί ντέρμπι της 5ης και 6ης αγωνιστικής με ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια αντίστοιχα.

Έχει αποδειχθεί πολλές φορές πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα που θα κάνει ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της όπως η ΑΕΛ, να κάνει δυνατή εκκίνηση στο πρωτάθλημα για να αποκτήσει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, ενώ θα έχει θετική επίδραση και στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος έδειξε στα περσινά ματς κυπέλλου κόντρα σε Απόλλωνα και Ομόνοια, ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στα... τσιμέντα όπως παλιά, για να αποτελέσει τον 12ο παίκτη της.

Από εκεί και πέρα, μετά το σύντομο... "διάλειμμα" λόγω κλήρωσης, η προσοχή στρέφεται και πάλι στα μεταγραφικά, με τις διεργασίες να είναι καθημερινές, με στόχο να συμπληρωθεί σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας που είναι προγραμματισμένη για τις 18 Ιουλίου, ενώ μέχρι τότε θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο και με τη λεγόμενη "μαύρη λίστα" (σ.σ. οι παίκτες από το περσινό ρόστερ που δεν υπολογίζονται).

Αναμένονται... μαζικές μεταγραφές την ερχόμενη εβδομάδα, με τους Σιλας και Μπεμπέ να "ξεψαχνίζουν"  την αγορά και για εντοπισμό Κύπριων παικτών, αλλά και νεαρών ξένων/κοινοτικών για τον Κατάλογο Β΄, ενώ στις 11 με 15 Ιουλίου θα γίνουν προπονήσεις με τη συμμετοχή αποκλειστικά νεαρών παικτών που αγωνίζονται στη U19, οι οποίοι θα αξιολογηθούν από την τεχνική ηγεσία και κάποιοι από αυτούς ενδέχεται να συμμετάσχουν τόσο στο αρχικό, όσο και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, πριν αποφασίσει οριστικά ο Σίλας για το μέλλον τους στην πρώτη ομάδα της ΑΕΛ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, είναι ένα δύσκολο και κομβικό καλοκαίρι για τη Λεμεσιανή ομάδα, με αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αφού μπαίνει σε μία νέα εποχή, μετακομίζει σε νέο γήπεδο και θέλει να αφήσει πίσω της τα λάθη και τις "παθογένειες" του παρελθόντος, κάνοντας "επανεκκίνηση"... παντού και φτιάχνοντας μία ομάδα αντάξια της ιστορίας της, η οποία θα κάνει ξανά περήφανους τους χιλιάδες υποστηρικτές της.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τεχνικός διευθυντής - ΑΕΛ: Τρία ονόματα στη λίστα και φήμες μέχρι (και) για… Ταραπουλούζη!-ThemaSports
26/04 @ 20:00

Τεχνικός διευθυντής - ΑΕΛ: Τρία ονόματα στη λίστα και φήμες μέχρι (και) για… Ταραπουλούζη!

Από ενημερωμένες πηγές μάθαμε, ότι έχουν καταλήξει σε λίστα με τρεις υποψήφιους, αυτοί που θα αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΛ.

O Μάριος Ζαχαρίου στο πλάι του Συμεού…-ThemaSports
26/04 @ 12:38

O Μάριος Ζαχαρίου στο πλάι του Συμεού…

Αρχές του επόμενου μήνα, επιστρέφει στο καίριο πόστο του αθλητικού διευθυντή των ακαδημιών της ΑΕΛ, ο Πάμπος Συμεού. Στενός του συνεργάτης θα είναι ο Μάριος Ζαχαρίου, ο οποίος ήταν για μια οκταετία σε διάφορες θέσεις, στα τμήματα υποδομής και στην επαγγελματική ομάδα των γαλαζοκίτρινων.

Έριξε τα... «καρφιά» του ο Χριστοδουλίδης λίγο πριν παραδώσει και επίσημα την σκυτάλη!-ThemaSports
26/04 @ 08:21

Έριξε τα... «καρφιά» του ο Χριστοδουλίδης λίγο πριν παραδώσει και επίσημα την σκυτάλη!

Στην ψεσινή ομιλία του στην Εκλογική Γενική Συνέλευση της ΑΕΛ, λίγο πριν παραδώσει και επίσημα την προεδρική σκυτάλη στον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, ο απερχόμενος πρόεδρος, Νίκος Χριστοδουλίδης, έριξε τα... «καρφιά» του.

Θεωρεί ΚΛΕΙΔΙ την πρόσληψη επαγγελματία Τεχνικού Διευθυντή ο νέος πρόεδρος της ΑΕΛ-ThemaSports
25/04 @ 22:55

Θεωρεί ΚΛΕΙΔΙ την πρόσληψη επαγγελματία Τεχνικού Διευθυντή ο νέος πρόεδρος της ΑΕΛ

Στην ομιλία του προς τα μέλη της ΑΕΛ ο νέος πρόεδρος της Λεμεσιανής ομάδας, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, τόνισε μεταξύ άλλων, τη σημασία της πρόσληψης επαγγελματία Τεχνικού Διευθυντή, εξηγώντας τους λόγους...

Κωνσταντίνου: «Οι βασικοί μας στόχοι για το μέλλον της ΑΕΛ - Δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση για επενδυτές»-ThemaSports
25/04 @ 20:34

Κωνσταντίνου: «Οι βασικοί μας στόχοι για το μέλλον της ΑΕΛ - Δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση για επενδυτές»

Διαβάστε την ομιλία του νέου Προέδρου της ΑΕΛ, Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου, στην αποψινή εκλογική συνέλευση του Σωματείου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Saint George 1930» στο «Νίκος Σολομωνίδης».

Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ-ThemaSports
25/04 @ 20:22

Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ για το νέο διοικητικό συμβούλιο:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ