Η αποκαθήλωση του GOAT: Ο λόγος που το γιγάντιο άγαλμα του Μέσι στην Ινδία κρίθηκε επικίνδυνο
Μετά από λίγους μήνες, το τεράστιο άγαλμα του Λιονέλ Μέσι στην Ινδία απομακρύνεται για λόγους ασφαλείας των πολιτών.




Εκτός λόγω ενοχλήσεων έμεινε ο Αλιούμ, μέσα οι δύο νέοι, Ινγκεμπρίτσεν και Αλιούμ.
Αναλυτικά:
Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (07/02) αγώνα απέναντι στην ΑΛΣ Ομόνοια 29Μ για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Ντιουνκού, Κίτσος, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Γιόβετιτς, Κακουλλής, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μασούρας, Ινγκεμπρίτσεν, Μάριτς, Χαμάς, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μουσιαλόφσκι, Λοΐζου, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Μπεζούς.
Ο Αλιούμ προληπτικά δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων τις τελευταίες μέρες λόγω ενοχλήσεων και έμεινε εκτός αποστολής. Εκτιμάται ότι σύντομα θα επανενταχθεί σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο Κατωκοπιά – Επιστροφή, θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις