Αρνητική απάντηση της ΚΟΠ σε αστυνομία

Αρνητική απάντηση της ΚΟΠ σε αστυνομία

Στην σημερινή συνάντηση στα γραφεία της ΚΟΠ αποφασίστηκε να υπάρχουν φιλοξενούμενοι στα ντέρμπι σε Λευκωσία και Λεμεσό

Σήμερα υπήρχε συνάντηση στην ΚΟΠ με τον κύριο Μεσίνα για θέματα διαιτησίας αλλά στην συνέχεια συζητήθηκε και το θέμα με την απαγόρευση μετακίνησης που θέλει η αστυνομία στα ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Απόλλων και ΑΕΛ-Ανόρθωση.

Οι πληροφορίες λένε ότι τα σωματεία αντέδρασαν σε αυτό το σενάριο και με αυτή την εξέλιξη η ΚΟΠ θα απαντήσει αρνητικά στο αίτημα της αστυνομίας. 

Πλέον μένει η τελική απόφαση γιατί μένουν λίγα 24ωρα για τους αγώνες.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αμέσως μετά την παρουσίαση του νέο Γενικού Διευθυντή, Ευθύμιου Αγαθοκλεόυς και του νέου Τεχνικού Διευθυντή, Ζόελ Νταμάχου, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, μίλησε και για το θέμα επενδύσεων σε υποδομές, αποκαλύπτωντας μία σημαντική εξέλιξη για το... γαλαζοκίτρινο οίκημα που ονειρεύονται οι ΑΕΛίστες!