Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Αντρέας Χαρίτου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη χθεσινή εκδήλωση: «Ήταν η ημέρα της Ομόνοιας όπως είχε διαφημιστεί και όντως ήταν μια σημαντική βραδιά. Σταθήκαμε μπροστά στην κόσμο μας και απολαύσαμε αυτή τη βραδιά. Θυμηθήκαμε κι εμείς οι παλαίμαχοι την αναγνώριση. Η ιστορία της Ομόνοιας είναι γεμάτη επιτυχίες και δεν μπορεί να ξεχαστεί. Ήταν μια καλή εκδήλωση ενόψει της νέας σεζόν. Ο κόσμος της Ομόνοιας πρέπει να στηρίξει την ομάδα και στις επιτυχίες και τις αποτυχίες».

Για τις μεταγραφές: «Εμείς θέλουμε να περιμένουμε το καλύτερο. Θα αλλάξει ίσως πάνω από το 50% της ενδεκάδας. Απ’ ότι φαίνεται οι μεταγραφές είναι καλές και ποιοτικές. Αναμένουμε και κάποιους άλλους απ’ ότι λέγεται. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα προγραμματισμού.

Για τον Λοΐζου: «Σίγουρα το 10 το καλό έχει επικρατήσει ότι πρέπει να το φοράει ποδοσφαιριστής που ξεχωρίζει και ηγείται. Ένας τέτοιος είναι και ο Λοΐζου και μπορεί να πάρει και κίνητρο για να βελτιωθεί. Δεν πρέπει όμως να φορτώσουμε σε έναν 19χρονο όλες τις ευθύνες της ομάδας. Να μείνει ταπεινός και αφού υπάρχει το ταλέντο, τότε θα μπορεί να πάει ψηλά και το πιστεύω».

Για τον Κούσουλο: «Αν πάρει το ok και μπει στις προπονήσεις, θα είναι μια σπουδαία προσθήκη για την ομάδα».

Για τις νέες εμφανίσεις: «Η πρώτη ήταν η φανέλα που είχαμε εμείς στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και συνδυάστηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έχουμε την ευκαιρία σαν σύνδεσμος παλαίμαχων να επιλέγουμε ρετρό φανέλες και νομίζω ήταν μια καλή επιλογή».

Για την πορεία της Ομόνοιας τα τελευταία χρόνια: «Αν συγκρίνουμε την Ομόνοια πριν τέσσερα χρόνια με τη σημερινή Ομόνοια, είναι τεράστια η διαφορά. Ήταν μια δύσκολή περίοδος οικονομικά. Τώρα γίνεται σωστή δουλειά και υπάρχει υγεία».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημοσίευμα για ΑΛΙΟΥΜ και Χάμαρμπι: «Θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να πει «όχι» στην Ομόνοια»-ThemaSports
02/05 @ 20:32

Δημοσίευμα για ΑΛΙΟΥΜ και Χάμαρμπι: «Θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να πει «όχι» στην Ομόνοια»

Σύμφωνα με σημερινό (02/05) δημοσίευμα της σουηδικής ιστοσελίδας fotbolldirekt.se, στη Χάμαρμπι προβληματίζονται για τον τραυματισμό του Εράμπι και σκέφτονται να πάρουν ξανά πίσω στην ομάδα τους, τον Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό, Σαϊντού Αλιούμ που αγωνίζεται ως δανεικός στην Ομόνοια.

Συνέχισε την προετοιμασία της η Ομόνοια ενόψει Πάφου - Πλάνα από την προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 18:27

Συνέχισε την προετοιμασία της η Ομόνοια ενόψει Πάφου - Πλάνα από την προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέχισε σήμερα (02/05) την προετοιμασία της η Ομόνοια, ενόψει του ματς της 11ης Μαϊου με αντίπαλο την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης», για την τελευταία (34η) αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΟΥΖΟΧΟ: Η εμπειρία του στο «Όλντ Τράφορντ», η Εθνική Νιγηρίας και η θέση που έπαιζε στο ξεκίνημα της καριέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 16:57

ΟΥΖΟΧΟ: Η εμπειρία του στο «Όλντ Τράφορντ», η Εθνική Νιγηρίας και η θέση που έπαιζε στο ξεκίνημα της καριέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νιγηριανός διεθνής τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Φράνσις Ουζόχο, παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ιστορικό παιχνίδι του «τριφυλλιού» με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ», για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ της σεζόν 2022-2023.

Ομόνοια: 5η σερί παρουσία στην Ευρώπη-ThemaSports
02/05 @ 11:55

Ομόνοια: 5η σερί παρουσία στην Ευρώπη

Η Ομόνοια παρουσιάζει όλα τα δεδομένα των παρουσιών της τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη

Πήρε το βραβείο του ο Μίλετιτς! (Φωτογραφία)-ThemaSports
02/05 @ 10:15

Πήρε το βραβείο του ο Μίλετιτς! (Φωτογραφία)

Ο κόσμος δίκαια τον ψήφισε ως πολυτιμότερο στο ντέμρπι με τον ΑΠΟΕΛ και ο Μίλετιτς πήρε το βραβείο του

Δίλημμα!-ThemaSports
02/05 @ 09:20

Δίλημμα!

Θα κληθεί να επιλέξει ο Αναστασίου

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ