Νέο deal με Παναγιώτη Κυριάκου - «Να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τις επόμενες γενιές»
Την επέκταση της συνεργασίας της για δύο ακόμη χρόνια με τον 21χρονο (05/05/2004) Κύπριο τερματοφύλακα, Παναγιώτη Κυριάκου ανακοίνωσε η ΑΕΛ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Αλταλέφ μίλησε στο espn.co.mx (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) με αφορμή την καλή σεζόν του 24χρονου μέσου, Κρίστοφερ Νούνιες.
Ο Νούνιες αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και φέτος έκανε το μεγάλο βήμα για την Ευρώπη και τη Λαμία. Είχε μια πάρα πολύ καλή σεζόν με 35 συμμετοχές, ψηφίστηκε παίκτης της χρονιάς για τη Λαμία και πλέον ψάχνει για το επόμενο βήμα.
Σύμφωνα με τον μάνατζερ του υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΑΠΟΕΛ, μια μεγάλη ελληνική ομάδα που φημολογείται ότι είναι ο ΠΑΟ και ακόμη μια από την Λα Λίγκα στην Ισπανία.
Τι είπε ο μάνατζερ του: «Αξιολογούμε και ψάχνουμε την καλύτερη επιλογή για τον Κρίστοφερ. Έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Λαμία, όμως είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μεταγραφή. Έχουμε τρεις επιλογές, η μια είναι μια δυνατή ομάδα στην Ελλάδα, μια άλλη στην Κύπρο όπου θα μπορούσε να είναι συμπαίκτης με τον Ζαμπάλα και μια ακόμη στην Ισπανία, στην πρώτη κατηγορία»