Κλείδωσε το ευρωπαϊκό εισιτήριο η Αταλάντα
Η Αταλάντα ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Φιορεντίνα, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Conference League της νέας σεζόν.




Κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου ο Σέρβος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής αφού ήρθε από τον πάγκο στο 55ο λεπτό αντί του τραυματία Πιέρου και καθάρισε το ματς. Πρώτα στο 61' με ωραία ντρίμπλα και πλασέ στην αντεπίθεση ενώ στο 92' υπέγραψε την τεσσάρα με ένα σόλο γκολ αναγκάζοντας τον κόσμο να φωνάξει ρυθμικά το όνομα του.
Όλο αυτό το διάστημα ο 33χρονος δεν υπολογιζόταν μέσα στις πρώτες επιλογές του Γκαρσία, όμως όποτε κλήθηκε να αγωνιστεί τα έδωσε όλα και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ το εκτίμησε ιδιαίτερα. Και με τα δεδομένα όπως διαμορφώνονται στην επιθετική γραμμή του ΑΠΟΕΛ, ίσως τον δούμε να παίρνει πολύ περισσότερο χρόνο.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις