Σε «αναμμένα κάρβουνα» ο Γκαρσία για τον τραυματισμό του Πιέρου Σωτηρίου

Σε «αναμμένα κάρβουνα» ο Γκαρσία για τον τραυματισμό του Πιέρου Σωτηρίου

Δεν χάρηκαν όσο θα ήθελαν στον ΑΠΟΕΛ τη χθεσινή τεσσάρα επί της Ομόνοιας Αραδίππου που έφερε έστω και προσωρινά την ομάδα, στην 1η θέση χωρίς συγκάτοικο, αφού τραυματίστηκε ο Πιέρος Σωτηρίου και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 55ο λεπτό.

Συγκεκριμένα, ο Κύπριος διεθνής επιθετικός ένιωσε μία ενόχληση κι έγινε αμέσως αλλαγή.

Την ερχόμενη Δευτέρα (06/10) αναμένεται να περάσει από MRI, προκειμένου να να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, αλλά και το χρονικό διάστημα της απουσίας του.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Πάμπλο Γκαρσία κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα», αφού ποντάρει πολλά στον Σωτηρίου ενόψει της συνέχειας και ευελπιστεί ότι θα ακούσει ευχάριστα νέα.

Το θετικό πάντως είναι ότι ακολουθεί διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω των Εθνικών ομάδων. Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των «γαλαζοκιτρίνων» είναι προγραμματισμένη για τις 19 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ για την 7η αγωνιστική.

Σημειώνουμε ότι ο 32χρονος άσος αγωνίστηκε βασικός και στα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος που έπαιξε μέχρι τώρα ο ΑΠΟΕΛ και σκόραρε στα μισά από αυτά από ένα γκολ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τραμπ μετά από επαφές με το Πακιστάν: Δύο εβδομάδες εκεχειρία με Ιράν εφόσον ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ

Τραμπ μετά από επαφές με το Πακιστάν: Δύο εβδομάδες εκεχειρία με Ιράν εφόσον ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ

Η ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου μετά την πακιστανική έκκληση για εκεχειρία δύο εβδομάδων. Έκκληση Πακιστάν για εκεχειρία δύο εβδομάδων στο “παρά πέντε” της διορίας Τραμπ στο Ιράν