Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά που μίλησε το πρωί της Πέμπτης στον ΣΠΟΡ FM, ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας, το μεσημέρι μίλησε στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν: 

«Όλες οι στιγμές και η αναμονή ήταν τα πάντα για μας. Ζούμε την κάθε στιγμή ξεχωριστά, πόσω μάλλον αυτήν του κυπέλλου. Ήταν αγχωτικό όμως ήταν τεράστια η χαρά. Μία πολύ σημαντική στιγμή, το χάρηκε όλος ο κόσμος και όλοι όσοι απαρτίζουν την Ομόνοια και το ποδοσφαιρικό τμήμα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Σίγουρα το άγχος είναι μέρος της προσπάθειας. Το άλλο είναι να βλέπεις τους κόπους μιας σεζόν να μην πάνε χαμένοι και να καρποφορεί η προσπάθεια μερίδιο για την οποία ανήκει και στον Χένινγκ Μπεργκ. Το πιο σημαντικό είναι η επιβράβευση και μετά έρχονται και τα λεφτά. Υπήρχε ποιότητα στην ομάδα αλλά δεν έβγαινε στο κύπελλο. Αποκλείσαμε σημαντικούς αντιπάλους, δεν ήταν εύκολο και δείξαμε στο τέλος ότι δίκαια τα καταφέραμε».

Για την αποβολή και τον κόσμο: «Το ήθελαν σίγουρα όλοι πάρα πολύ στο γήπεδο, έδωσαν τα πάντα, αλλά λίγο-πολύ συνηθίσαμε να παίζουμε με δέκα με διάφορα ου συμβαίνουν για την Ομόνοια. Ο κόσμος μας, ήταν ο 11ος παίκτης μας, λόγω της αποβολής. Έδωσε τον παλμό και την ατμόσφαιρα για να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές στην επιτυχία. Κατάφερε ο κ. Λένον να βγάλει τον καλύτερο εαυτό των παικτών, χρησιμοποίησε πάρα πολλούς παίκτες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Τέλος καλό, όλα καλά, πολύ σημαντική στιγμή στην ιστορία του συλλόγου».

Αν αισθάνονται δικαιωμένοι στην Ομόνοια για την επιλογή Λένον: «Οπωσδήποτε αισθανόμαστε δικαιωμένοι χωρίς να παραγράφουμε ό,τι πέτυχε ο προηγούμενος προπονητής. Το έζησε έντονα ο κ. Λένον, το είδατε αυτό και στο γήπεδο, ήρθε και η αποβολή του στο τέλος. Μπορούσε να βρεθεί τρόπος εκεί να μην αποβληθεί. Έζησε την κάθε στιγμή και όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Δεν φτάσαμε εδώ τυχαία, αλλά με σκληρή δουλειά, το τόνισε και ο πρόεδρος. Μας έβγαζε και μία σιγουριά η όλη ομάδα και πρέπει να αρχίσουμε να συνηθίσουμε να βλέπουμε την Ομόνοια σε επιτυχίες και κατακτήσεις τίτλων».

Για τον προγραμματισμό: «Αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή, είναι να πανηγυρίσουμε το κύπελλο, να το γιορτάσουμε και αυτοί που πρέπει θα ασχοληθούν με τον προγραμματισμό και να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι θα γίνει το παν για να δυναμώσει η ομάδα και να κατακτήσει κι άλλους τίτλους. Υπάρχει πλήρες επαγγελματικό και υψηλό επίπεδο σε όλους τους τομείς και πιστεύω θα έρθουν και καλύτερα. Το κάθε πράγμα με την ώρα του. Όταν θα έρθει η ώρα θα ανακοινωθεί αυτό που πρέπει τη στιγμή που θα κριθεί ως κατάλληλη για να γίνει αυτό». 

Για τους νεαρούς παίκτες και τον Χούμποτσαν: «Όλοι οι νεαροί της Ομόνοιας είναι το μέλλον της. Και αυτοί που αγωνίστηκαν και αυτοί που δεν έπαιξαν. Και αυτοί που ευστόχησαν στα πέναλτι και ο Κακουλλής που αστόχησε. Θέλει ψυχή να αγωνίζεσαι στην Ομόνοια. Ψες ήταν ιδιαίτερη χαρά για τον Χούμποτσαν που φοράει το νούμερο 15 και έβλεπε όλο τον κόσμο να φοράει μπλούζα με τον ίδιο αριθμό που παρέπεμπε στο 15ο τρόπαιο. Πολλές χαρούμενες στιγμές θα έρθουν για τους χιλιάδες Ομονοιάτες».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εφιαλτική εμπειρία για Λοΐζου...-ThemaSports
26/04 @ 09:47

Εφιαλτική εμπειρία για Λοΐζου...

Μπορεί στην Κύπρο να ξεχώριζε με τις εμφανίσεις του φορώντας τη φανέλα της Ομόνοιας, αλλά η πρώτη... «απόπειρα» του για καριέρα στο εξωτερικό, εξελίσσεται σε «εφιάλτη» για τον νεαρό Κύπριο μεσοεπιθετικό, Λοΐζο Λοΐζου.

«Κόντρα» Σιπριάνο-Μίλετιτς-Χάμπου στην προπόνηση - Δείτε ποιος κέρδισε... (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/04 @ 17:19

«Κόντρα» Σιπριάνο-Μίλετιτς-Χάμπου στην προπόνηση - Δείτε ποιος κέρδισε... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα... διαφορετικό βίντεο από την προπόνηση της Ομόνοιας ανέβασε το γραφείο Τύπου της ομάδας, αφού τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι Σιπριάνο, Μίλετιτς και Χάμπος, έβαλαν... κόντρα για το ποιος θα καταφέρει να «σημαδέψει» την κάμερα με την μπάλα περισσότερες φορές!

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» και το πειραχτήρι… Αλιούμ!  -ThemaSports
24/04 @ 19:10

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» και το πειραχτήρι… Αλιούμ!

Η Ομόνοια ανέβασε βίντεο από την σημερινή προπόνηση, όπου φαίνεται πως το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα.

Ομόνοια Κ15: Πάει Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»-ThemaSports
24/04 @ 15:34

Ομόνοια Κ15: Πάει Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

Απάντηση Ομόνοιας για το αίτημα της Πάφου: «Δεν επικοινώνησε μαζί μας, η θέση μας παραμένει ίδια»-ThemaSports
24/04 @ 12:19

Απάντηση Ομόνοιας για το αίτημα της Πάφου: «Δεν επικοινώνησε μαζί μας, η θέση μας παραμένει ίδια»

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, ανέφερε την επίσημη θέση της Λευκωσιάτικης ομάδας για το αίτημα της Πάφος FC για αλλαγή έδρας στον τελικό του κυπέλλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ