Πόλυς Χαραλάμπους

Αρχές του επόμενου μήνα, επιστρέφει στο καίριο πόστο του αθλητικού διευθυντή των ακαδημιών της ΑΕΛ, ο Πάμπος Συμεού. Στενός του συνεργάτης θα είναι ο Μάριος Ζαχαρίου, ο οποίος ήταν για μια οκταετία σε διάφορες θέσεις, στα τμήματα υποδομής και στην επαγγελματική ομάδα των γαλαζοκίτρινων.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Θα έχει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας, θέση στην οποία έχει προσληφθεί πριν μερικές εβδομάδες. Είχε αποχωρήσει από την ΑΕΛ, μέσα του περασμένου Οκτώβρη, όταν αποδεσμεύτηκε ο Χρήστος Χαραλάμπους.

Ο Ζαχαρίου για μερικές εβδομάδες, είχε συνεργαστεί με τον Άγγελο Τσολάκη στον Απόλλωνα, τότε που τον είχε διορίσει ο Νίκος Κίρζης ως υπηρεσιακό προπονητή σε διαδοχή του Μιλόγεβιτς.

* Στην ομιλία του στην χθεσινή συνέλευση, ο νέος πρόεδρος Κων. Κωνσταντίνου, τόνισε ότι θα δώσουν ιδιαίτερη σημασία, ούτως ώστε να υπάρχει συνεργασία μεταξύ του τεχνικού διευθυντή της επαγγελματικής ομάδας, με τους διευθυντές της ακαδημίας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ομιλία του προέδρου)

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι 14 Κύπριοι που αγωνίστηκαν φέτος - Ερωτηματικό πόσοι θα είναι τη νέα σεζόν από αυτούς-ThemaSports
06/05 @ 09:30

Οι 14 Κύπριοι που αγωνίστηκαν φέτος - Ερωτηματικό πόσοι θα είναι τη νέα σεζόν από αυτούς

Δεκατέσσερις Κύπριοι αγωνίστηκαν φέτος στην ΑΕΛ. Βέβαια, για να είναι τόσο μεγάλος ο αριθμός, έπαιξε ρόλο η παρουσία της ομάδας στο αδιάφορο Β' γκρουπ. Παρ' όλα αυτά, αρκετοί πήραν λίγο ή και ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

ΜΑΚΡΗΣ / ΞΕΧΩΡΙΣΕ-ThemaSports
04/05 @ 12:18

ΜΑΚΡΗΣ / ΞΕΧΩΡΙΣΕ

Ο Ανδρέας Μακρής ξεχώρισε την φετινή περίοδο, παρά την κακή σεζόν της ΑΕΛ.

Η προσεγμένη επιλογή ενός... ικανού Τεχνικού Διευθυντή, θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για την επόμενη χρονιά-ThemaSports
03/05 @ 17:04

Η προσεγμένη επιλογή ενός... ικανού Τεχνικού Διευθυντή, θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για την επόμενη χρονιά

Από την στιγμή που η νέα διοίκηση της ΑΕΛ αποφάσισε να προσλάβει Τεχνικό Διευθυντή για την επόμενη σεζόν (2024-2025) για να ακολουθήσει το συγκεκριμένο μοντέλο, προκειμένου να έχει εκείνος το κουμάντο στο κεφάλαιο του , θα πρέπει να περάσει από... «κόσκινο» όλους τους υποψήφιους, ούτως ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη… -ThemaSports
30/04 @ 13:02

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη…

Έχει διαρρεύσει από το πρωί, ότι ένας από τους υποψήφιους για το πόστο του αθλητικου διευθυντή στην ΑΕΛ, είναι ο Παναγιώτης Γιάννου (τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ). Επιβεβαιώνεται από ενημερωμένες πηγές, ότι βρίσκεται στην μικρή λίστα (με τέσσερα ονόματα), αλλά όχι ότι είναι μια ανάσα από την πρόσληψη του…

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»-ThemaSports
29/04 @ 22:04

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»

Οι δηλώσεις του Αλέξη Γαρπόζη μετά το ματς με την Δόξα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ