Διαβάστε την ομιλία του νέου Προέδρου της ΑΕΛ, Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου, στην αποψινή εκλογική συνέλευση του Σωματείου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Saint George 1930» στο «Νίκος Σολομωνίδης».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Αγαπητά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,
Αξιότιμα μέλη του Σωματείου,
Αγαπητοί φίλοι,

Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα να σας καλωσορίσω στη σημερινή μας Γενική Συνέλευση, καθώς αναλαμβάνουμε τη σκυτάλη της ευθύνης σε αυτή τη νέα φάση του Σωματείου μας.

Πρώτα απ’ όλα, θέλω να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου προς το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο για την αφοσίωση και την προσφορά τους στο πέρασμα του χρόνου. Η δουλειά και οι προσπάθειές τους δεν μπορούν παρά να αποτελούν έμπνευση για εμάς ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Με την ανάληψη της ηγεσίας του Σωματείου, και έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης που έχουμε ενώπιον μας, δεν μπορούμε παρά να θέσουμε σαν στόχο την προώθηση του Σωματείου μας προς μια νέα εποχή, αυτή της ανάπτυξης και της επιτυχίας, επικεντρωμένοι σε μερικούς βασικούς στόχους που θα διαμορφώσουν το μέλλον της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού:

Πρώτον, η αναδιοργάνωση όλου του μηχανισμού λειτουργίας του Σωματείου μας. Είναι απαραίτητο να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον λειτουργίας που να είναι πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό, έτσι ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και τις προκλήσεις του σύγχρονου αθλητισμού. Η αναδιοργάνωση εκ βάθρων θα μας επιτρέψει να εξελίξουμε τις δομές και τις διαδικασίες μας, προσαρμόζοντάς τες στα πρότυπα κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Αυτό περιλαμβάνει την αναβάθμιση της διοικητικής δομής, τη βελτίωση της διαχείρισης των τμημάτων και των πόρων, καθώς και την εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων και τεχνολογιών σε όλους τους τομείς της λειτουργίας μας. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πιο δυναμικό και ανταγωνιστικό Σωματείο που θα είναι ικανό να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του μέλλοντος και να επιτύχει τους στόχους του.

Δεύτερον, η σωστή διαχείριση των τμημάτων μας είναι θεμελιώδους σημασίας για την επιτυχία και τη βιωσιμότητα του Σωματείου μας. Ειδικά το Τμήμα Μάρκετινγκ, αναδεικνύεται ως ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία στον τομέα του αθλητισμού, καθώς μπορεί να επηρεάσει ουσιαστικά την οικονομική μας απόδοση και ανάπτυξη. Ένα άρτια στελεχωμένο Τμήμα Μάρκετινγκ, με σαφές πλάνο και στρατηγική, είναι το κλειδί για την επίτευξη των οικονομικών μας στόχων και την ανάκαμψη του Σωματείου μας.

Μέσω της ανάπτυξης συνεργασιών, της δημιουργίας προωθητικών ενεργειών και της αποτελεσματικής προώθησης του brand “ΑΕΛ”, μπορούμε να ενισχύσουμε την παρουσία μας στην αγορά και να αυξήσουμε τα έσοδά μας. Επιπλέον, η εφαρμογή στρατηγικών μάρκετινγκ θα βοηθήσουν στην αύξηση των εσόδων από χορηγίες-διαφημίσεις αλλά και να προσελκύσουν ενδιαφερόμενους που θα ήθελαν να επενδύσουν στο Σωματείο μας. Με συγκεκριμένο πλάνο και στοχευμένη στρατηγική, το Τμήμα Μάρκετινγκ μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην οικονομική ευημερία και ανάπτυξη του Σωματείου μας.
Close X

Τρίτον, η οργάνωση και η αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού μας τμήματος σε επαγγελματικά επίπεδα, αποτελεί προτεραιότητα για εμάς, καθώς επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα μας επιτρέψει να κάνουμε το επόμενο άλμα προς την κορυφή. Η πρόσληψη ενός επαγγελματία Τεχνικού Διευθυντή είναι κλειδί για την ανάπτυξη και την επιτυχία του ποδοσφαιρικού μας τμήματος. Η συνεργασία μεταξύ του Τεχνικού Διευθυντή της πρώτης ομάδας ποδοσφαίρου και του Γενικού Διευθυντή της ακαδημίας αποτελεί βασικό πυλώνα για την ανάπτυξη και την επιτυχία του ποδοσφαιρικού μας τμήματος. Ο τεχνικός Διευθυντής της πρώτης ομάδας προσφέρει την εμπειρία και την τεχνογνωσία του για την ανάπτυξη των ποδοσφαιριστών μας σε επίπεδο υψηλής απόδοσης. Με την εμπιστοσύνη και την καθοδήγησή του, οι ποδοσφαιριστές μας θα αναπτυχθούν όχι μόνο σε τεχνικό επίπεδο, αλλά και σε πνευματικό και ψυχολογικό επίπεδο, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ των νέων ταλέντων και της πρώτης ομάδας.

Επίσης, καλούμαστε να διατηρήσουμε την αυτονομία και την ακεραιότητα του διοικητικού μας συμβουλίου, των προπονητών, κτλ χωρίς οποιεσδήποτε εξωτερικές παρεμβάσεις. Η αυτονομία και η ακεραιότητα αποτελούν θεμέλια για την επιτυχία και τη σταθερότητα του Σωματείου μας. Συνεπώς, αναδεικνύουμε τη δέσμευσή μας να προστατεύσουμε αυτήν την αυτονομία και ακεραιότητα, ενθαρρύνοντας την ανεξαρτησία όλου του μηχανισμού λειτουργίας της ΑΕΛ, ούτως ώστε να συνεχίσουν να λειτουργούν με αποφασιστικότητα και επαγγελματισμό προς όφελος του Σωματείου μας, των μελών και του κόσμου του.

Παράλληλα, είναι σημαντικό όλα τα τμήματα του Σωματείου να ενώνονται κάτω από την ίδια ομπρέλα, προκειμένου να επιτυγχάνονται οι κοινοί μας στόχοι. Κάθε τμήμα, ανεξαρτήτως αθλήματος ή δραστηριότητας, αποτελεί σημαντικό κομμάτι του Σωματείου και συμβάλλει στην ευημερία και την επιτυχία μας. Με τη συνεργασία και τον συντονισμό των τμημάτων, μπορούμε να επιτύχουμε τους κοινούς μας στόχους με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και αποφασιστικότητα.

Σ’ αυτό το σημείο θέλω να καλέσω τον κάθε ένα από εμάς να σταθεί δίπλα στην ομάδα, προστατεύοντας την από κάθε είδους αντιξοότητα. Ο κόσμος της ΑΕΛ έχει μάθει στα δύσκολα να κρατάει ψηλά την σημαία του Σωματείου και αυτό θα πρέπει να συνεχίσει να κάνει, πάντοτε στα πλαίσια των αρχών και αξιών που διέπουν την Αθλητική Ένωση Λεμεσού από την ίδρυση της, είτε αυτός ονομάζεται ΣΥΦΑΕΛ, είτε Πρόεδρος, είτε μέλος, είτε οπαδός. ΟΛΟΙ να σταθούμε ασπίδα στο Σωματείο μας.

Τέλος, όσον αφορά τις συζητήσεις με πιθανούς επενδυτές, δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση αυτή τη στιγμή. Εάν και εφόσον υπάρξει οτιδήποτε, θα ενημερωθείτε αναλόγως. Με βάση αυτούς τους στόχους και τις δεσμεύσεις μας, είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα λαμπρό μέλλον για το Σωματείο μας. Με τη συνεργασία και την αφοσίωσή σας, ευελπιστούμε να κάνουμε το όνειρό του κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ πραγματικότητα.

Σας ευχαριστώ».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρχίζει η παράδοση της συλλεκτικής πρώτης φανέλας της ΑΕΛ!-ThemaSports
28/05 @ 13:45

Αρχίζει η παράδοση της συλλεκτικής πρώτης φανέλας της ΑΕΛ!

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της ΑΕΛ:

Λεβέντης: «Είναι πολύ πιθανόν να είναι διψήφιος ο αριθμός των μεταγραφών»-ThemaSports
28/05 @ 13:10

Λεβέντης: «Είναι πολύ πιθανόν να είναι διψήφιος ο αριθμός των μεταγραφών»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, ο οποίος μίλησε για την κάθοδο του Κρις Κόλμαν στην Κύπρο, τη συμφωνία με τον Γιώργο Κορακάκη, αλλά και για τα θέματα σχεδιασμού και προετοιμασίας.

Λέζιακς / ΑΕΛ-ThemaSports
28/05 @ 12:42

Λέζιακς / ΑΕΛ

Μιλώντας σήμερα (28/05) στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, ρωτήθηκε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των «κίτρινων» για τον Τσέχο αριστερό ακραίο μπακ-χαφ Γιαν Λέζιακς που αποχώρησε από την Ομόνοια.

Ελλαδίτης ο βοηθός του Κόλμαν στην ΑΕΛ!-ThemaSports
28/05 @ 12:30

Ελλαδίτης ο βοηθός του Κόλμαν στην ΑΕΛ!

Ο Ελλαδίτης προπονητής, Γιώργος Κορακάκης, θα είναι ο βοηθός του Κρις Κόλμαν στην ΑΕΛ, όπως ανέφερε σε σημερινές (28/05) ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ο εκπρόσωπος Τύπου της Λεμεσιανής ομάδας, Νικόλας Λεβέντης.

Λεβέντης: «Θέλαμε έναν προπονητή με εμπειρία και προσωπικότητα όπως ο κ. Κόλμαν»-ThemaSports
28/05 @ 12:19

Λεβέντης: «Θέλαμε έναν προπονητή με εμπειρία και προσωπικότητα όπως ο κ. Κόλμαν»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

ΒΙΝΤΕΟ για την πρώτη φανέλα της ΑΕΛ-ThemaSports
27/05 @ 13:38

ΒΙΝΤΕΟ για την πρώτη φανέλα της ΑΕΛ

Η ΑΕΛ ετοίμασε ένα ωραίο βίντεο για τη πρώτη φανέλα της Λεμεσιανής ομάδας, η οποία είναι προς πώληση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ