Ο Μάρκους Ράσφορντ έχει δεχτεί σφοδρή κριτική για τις αγωνιστικές του επιδόσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν και ο ίδιος ζήτησε να σταματήσει άμεσα αυτή η κατάσταση, μέσω μηνύματός του στο Twitter.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η σεζόν 2022-23 βρήκε τον Μάρκους Ράσφορντ να κάνει πράματα και θάματα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το κοντέρ να σταματάει στο καθόλα εντυπωσιακό νούμερο των 30 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, όμως φέτος όχι μόνο δεν έχει την ανάλογη συνέχεια και συνέπεια αλλά παρουσιάζεται σκιά του καλού εαυτού του.

Απόδειξη ο φτωχός απολογισμός των οκτών γκολ, με τον 26χρονο Άγγλο στράικερ να δέχεται λεκτικά πυρά για τις εμφανίσεις του και να φτάνει στο σημείο την Παρασκευή (26/04) να ζητήσει να σταματήσει η "ανθρωποφαγία" εις βάρος του.

"Ο τρόπος με τον οποίο μεταχειρίζονται τον Ράσφορντ είναι απολύτως αηδιαστικός. Είναι σκληρός. Είναι απάνθρωπος", ήταν ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο Twitter και το οποίο βρήκε 100% σύμφωνο τον παίκτη, με τον Ράσφορντ να παίρνει την ασίστ και να γράφει τα εξής στον λογαριασμό του:

"Εκτιμώ την υποστήριξή σας! Είναι κακομεταχείριση και συμβαίνει για μήνες. Αρκετά".

Φυσικά, πέρα από τον Ράσφορντ είναι αρκετοί οι παίκτες του Έρικ τεν Χαχ που δεν έχουν μπορέσει τη φετινή σεζόν να βρεθούν στα γνωστά στάνταρντς απόδοσής τους, με την Γιουνάιτεντ να έχει πάντως την ευκαιρία να κλείσει τη σεζόν με τρόπαιο αν επικρατήσει της συμπολίτισσάς της, Σίτι, στον τελικό του FA Cup, που θα γίνει στις 25 Μαΐου στο "Γουέμπλεϊ".

 

 

 

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτή δεν είναι η… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Την «διέσυρε» η Κρίσταλ Πάλας με 4-0!-ThemaSports
06/05 @ 23:59

Αυτή δεν είναι η… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Την «διέσυρε» η Κρίσταλ Πάλας με 4-0!

Αυτή δεν είναι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει τεράστιο θέμα. Πάει να χαθεί ολόκληρη η σεζόν. Μπορεί να μην βρεθεί καν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση τη νέα χρονιά το σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ. Βίωσε ένα βράδυ που δύσκολα θα ξεχαστεί. Η Κρίσταλ Πάλας την «πάτησε», επικράτησε με 4-0, θυμίζοντας εποχές… 1972!

Ουντινέζε - Νάπολι 1-1: Ισοπαλία-θρίλερ, που δε… συμφέρει κανέναν! -ThemaSports
06/05 @ 23:56

Ουντινέζε - Νάπολι 1-1: Ισοπαλία-θρίλερ, που δε… συμφέρει κανέναν!

Μετά την ισοπαλία με 1-1 στο «Φρίουλι», Νάπολι και Ουντινέζε βλέπουν ολόκληρες τις χρονιές τους να απειλούνται περισσότερο από ποτέ!

Καρλίτος: Έφυγε από την Αστάνα μετά από 65 μέρες-ThemaSports
06/05 @ 21:42

Καρλίτος: Έφυγε από την Αστάνα μετά από 65 μέρες

Παρελθόν από την Αστάνα στην οποία είχε πάρει μεταγραφή στις αρχές Μαρτίου αποτελεί ο Καρλίτος ο οποίος αποχώρησε και αναζητά την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Τρίτωσε το καλό για την Αταλάντα και το Champions League πλησιάζει!-ThemaSports
06/05 @ 21:35

Τρίτωσε το καλό για την Αταλάντα και το Champions League πλησιάζει!

Η Αταλάντα τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Σαλερνιτάνα, αλλά έκανε την ανατροπή (1-2) για να πάρει την τρίτη διαδοχική της νίκη και να βρεθεί σε θέση… Champions League, έχοντας και ματς λιγότερο.

Ο Ντίμπου Μαρτίνες παίζει στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό!-ThemaSports
06/05 @ 20:51

Ο Ντίμπου Μαρτίνες παίζει στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό!

Έτοιμος για τη ρεβάνς της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ντίμπου Μαρτίνες, ο οποίος αποθεραπεύτηκε από τον τραυματισμό του.

«Πάντα η Σίτι, με κάθε τρόπο»: Με 98, με 93, με 89 βαθμούς, και με τις Λίβερπουλ -Άρσεναλ να… αναρωτιούνται «γιατί»!-ThemaSports
06/05 @ 20:59

«Πάντα η Σίτι, με κάθε τρόπο»: Με 98, με 93, με 89 βαθμούς, και με τις Λίβερπουλ -Άρσεναλ να… αναρωτιούνται «γιατί»!

Συνέβη μία, έγινε και δεύτερη φορά, επαναλήφθηκε και 3η και οδεύουμε ολοταχώς για… τέταρτη. Αλήθεια, είναι εφικτό η Μάντσεστερ Σίτι να χάσει το πρωτάθλημα στις τελευταίες αγωνιστικές της Premier League, ενώ γνωρίζει πως με… απόλυτο, θα πανηγυρίσει η ίδια;

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ