Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Λάρνακας, Λευτέρης Ελευθερίου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

 

Αρχικά αναφέρθηκε στην ομάδα που είναι προπονητής, στην Ορμήδεια: «Έβαλε τους στόχους που έπρεπε να βάλει η ομάδα και αποφασίστηκε ότι είναι καιρός αν τα καταφέρει η να ανέβει Κατηγορία. Αν είναι καιρός για άνοδο με τη νέα σεζόν και υλοποίηση ενός τέτοιου στόχου, θα δούμε. Καταφέραμε κάναμε τρεις νίκες προς το φινάλε της σεζόν, μία ισοπαλία και γλίτωσε η ομάδα από τη διαβάθμιση έπειτα από ενάμισι μήνα σκληρής δουλειάς».

Για την εξασφάλιση της συμμετοχής της ομάδας του στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Μόνο το ποδόσφαιρο τα προσφέρει αυτά για αυτό είναι το δημοφιλέστερο άθλημα. Νομίζω για την ΑΕΚ είναι μια δικαίωση για τους κόπους και τους στόχους που τέθηκαν εξ αρχής. δικαιούτο τουλάχιστον τη δεύτερη θέση η ΑΕΚ διότι ήταν απ’ τις πιο σταθερές εξαιρουμένου του τελευταίου διμήνου. Ταρακουνήθηκε λίγο η ομάδα με την ανακοίνωση αποχώρησης του προέδρου Άντρου Καραπατάκη και την επιστροφή του. Κανείς δεν περίμενε ότι θα έχανε το ΑΠΟΕΛ από την Πάφο και η Ανόρθωση από τον Άρη στην έδρα της. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είδαμε και στην Αγγλία πως αλλάζουν τα δεδομένα από τη μια στιγμή στην άλλη. Μπορούσε η ΑΕΚ να διεκδικήσει και να κατακτήσει και πρωτάθλημα, ειδικά αν αξιοποιούσε τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα του Απόλλωνα, ο οποίος δικαίως στέφθηκε πρωταθλητής αφού και οι άλλοι χαριτολογώντας είναι σαν να μην ήθελαν να πάρουν το πρωτάθλημα».

«Να καταφέρει να οργανωθεί η ομάδα, να έρθουν οι παίκτες που πρέπει και να διεκδικήσει τον πρώτο στόχο που είναι οι όμιλοι κι αν δεν τα καταφέρει στο Τσάμπιονς Λιγκ να το κάνει στο Γιουρόπα. ήδη δυνάμωσε και μεγάλωσε η ΑΕΚ και νομίζω είναι καιρός να διεκδικήσει επί ίσοις όροις και την κατάκτηση του πρωταθλήματος», σημείωσε ακολούθως.

Αν θα είναι πιο ανταγωνιστικό το νέο πρωτάθλημα και με τις ομάδες που αυξάνονται όσον αφορά στο γεγονός ότι έχουν επενδυτή: «Δεν νομίζω για τα επόμενα δύο με τρία χρόνια να είναι φούσκα ο Άρης, η Πάφος, ακόμη και η Καρμιώτισσα. Θα δυναμώσουν ακόμη περισσότερο οι ομάδες αυτές. Πιστεύω ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικό το νέο πρωτάθλημα».

 

 

Για τον τελικό κυπέλλου και τις εκτιμήσεις του κατέληξε: «Υπάρχει φαβορί που είναι η Ομόνοια, αλλά είμαι σίγουρος ότι η Άχνα δεν θα παραδοθεί και διεκδικήσει το τρόπαιο με τις πιθανότητές της που έχει. Ζουν κι αναπνέουν για αυτό στην ομάδα. Δεν έχουν την πίεση που υπάρχει στην Ομόνοια. Παρόλο που έπεσε Κατηγορία η Άχνα νομίζω θα δούμε ένα ωραίο παιχνίδι».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κομβικός!-ThemaSports
25/04 @ 12:40

Κομβικός!

Μπορεί να ήταν πολλές φορές στον πάγκο αλλά τώρα που καίει η μπάλα είναι κομβικός

Να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί-ThemaSports
25/04 @ 12:00

Να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί

Η ΑΕΚ θέλει να ξορκίσει τις σκιές από το παρελθόν

ΠΑΡΑΜΟΝΗ / ΤΟΝΓΚΙΑ-ThemaSports
24/04 @ 21:48

ΠΑΡΑΜΟΝΗ / ΤΟΝΓΚΙΑ

Ο Φράνκο Τόνγκια είναι από τους κορυφαίους της φετινής ΑΕΚ.

ΝΤΙΜΕΡΣ / ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ-ThemaSports
24/04 @ 17:00

ΝΤΙΜΕΡΣ / ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ

Ο Μαρκ Ντίμερς έδειξε πολύ καλά στοιχεία με την φανέλα της ΑΕΚ, την φετινή σεζόν.

Κερδίζει και πάει για το όνειρο!-ThemaSports
24/04 @ 15:00

Κερδίζει και πάει για το όνειρο!

Η ΑΕΚ δεν θέλει να πατήσει μπανανόφλουδα, έτσι ώστε να πάει έτοιμη στον τελικό...

Όλα όσα είδε η... άλλη κάμερα στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 20:00

Όλα όσα είδε η... άλλη κάμερα στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Την παρακάμερα του ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια ανάρτησε η ΑΕΚ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ