Οι δηλώσεις του...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε το πρωί της Δευτέρας στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν: 

Για τη χθεσινή επιτυχία: «Τις πρώτες στιγμές, με το που τελείωσε το παιχνίδι, ήταν πραγματικά μεγάλη η συγκίνηση. Το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το τέλος του παιχνιδιού με τον Εθνικό στο Δασάκι στο Κύπελλο, σε σύγκριση με το χθεσινό. Κοντράστ συναισθημάτων, ένα ρόλερ κόστερ συναισθημάτων, σε μία μοναδική σεζόν. Πριν από δύο αγωνιστικές μπορούσαμε να τερματίσουμε από πρώτοι μέχρι εκτός Ευρώπης».

Για την πορεία της ΑΕΚ: «Μην ξεχνάμε πως γενικότερα στη σεζόν, ήμασταν κοντά στο μεγαλύτερο διάστημα. Από ένα σημείο και μετά μεγάλωσε η απόσταση από την κορυφή, αλλά ήμασταν κοντά στη δεύτερη θέση τουλάχιστον. Δεν είχαμε μείνει εκτός στο πρωτάθλημα. Η χαρά και η ικανοποίηση είναι πάρα πολύ μεγάλη. Παύει το ερώτημα αν είναι πετυχημένη η σεζόν. Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, είμαστε συνηθισμένοι στα δύσκολα και θα παλέψουμε».

Για το γεγονός πως η ΑΕΚ ήταν καλή στα ντέρμπι: «Είχαμε καλά αποτελέσματα, ακόμα και στα παιχνίδια που δεν κερδίσαμε, είχαμε πολύ καλή εικόνα. Πηγαίνοντας πίσω στην πορεία της σεζόν και κάνοντας τον απολογισμό, ήταν μία ιδιαίτερη σεζόν, πρωταγωνιστήσαμε. Μέχρι και δύο αγωνιστικές ήμασταν στη διεκδίκηση του τίτλου, είχαμε σκαμπανεβάσματα, όπως είχαν όλες οι ομάδες και κλείσαμε με επιτυχημένο τρόπο. Την μεγάλη αποτυχία την είχαμε στο κύπελλο. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας, να προσπαθήσουμε να βρούμε μεγαλύτερη σταθερότητα».

Για τον πρόεδρο: «Πριν από μερικές εβδομάδας ήταν στον αέρα με την ανακοίνωση της παραίτησής του, επέστρεψε, η ομάδα εξασφάλισε την Ευρώπη και ήρθε η τελευταία αγωνιστική που μας έδωσε το Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης χθες, τελείωσε το παιχνίδι και πανηγυρίζαμε και οι δύο ομάδες».

Για τον Μπαντία: «Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία απόφαση σε ότι αφορά την επόμενη ημέρα. Σήμερα θα κάνουμε την τελευταία μας συνάντηση, θα πάμε για φαγητό, οι ποδοσφαιριστές θα πάνε για διακοπές και από εκεί και πέρα έχουμε καιρό για την προετοιμασία». 

Για την κλήση της Εθνικής και το γεγονός πως δεν πήρε κλήση ο Μάμας: «Θέλω να τοποθετηθώ για τον Ραφαήλ Μάμα και γιατί δεν πήρε κλήση. Θα βραβευτεί ως ο κορυφαίος νέος, τον είδαμε όλοι πως αγωνίστηκε και δεν έχει θέση στην Εθνική;»

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κομβικός!-ThemaSports
25/04 @ 12:40

Κομβικός!

Μπορεί να ήταν πολλές φορές στον πάγκο αλλά τώρα που καίει η μπάλα είναι κομβικός

Να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί-ThemaSports
25/04 @ 12:00

Να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί

Η ΑΕΚ θέλει να ξορκίσει τις σκιές από το παρελθόν

ΠΑΡΑΜΟΝΗ / ΤΟΝΓΚΙΑ-ThemaSports
24/04 @ 21:48

ΠΑΡΑΜΟΝΗ / ΤΟΝΓΚΙΑ

Ο Φράνκο Τόνγκια είναι από τους κορυφαίους της φετινής ΑΕΚ.

ΝΤΙΜΕΡΣ / ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ-ThemaSports
24/04 @ 17:00

ΝΤΙΜΕΡΣ / ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ

Ο Μαρκ Ντίμερς έδειξε πολύ καλά στοιχεία με την φανέλα της ΑΕΚ, την φετινή σεζόν.

Κερδίζει και πάει για το όνειρο!-ThemaSports
24/04 @ 15:00

Κερδίζει και πάει για το όνειρο!

Η ΑΕΚ δεν θέλει να πατήσει μπανανόφλουδα, έτσι ώστε να πάει έτοιμη στον τελικό...

Όλα όσα είδε η... άλλη κάμερα στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 20:00

Όλα όσα είδε η... άλλη κάμερα στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Την παρακάμερα του ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια ανάρτησε η ΑΕΚ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ