Το μέλος της διοίκησης της ΑΕΚ, Ιωσήφ Φράγκος μίλησε στον Super Sport FM για τον βαφτιστικό του Ευριπίδη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια πριν τον αγώνα Ανόρθωση-Απόλλων.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο γνωστός δικηγόρος αναφέρθηκε στη δύναμη ψυχής του Ευριπίδη ενώ περιέγραψε τι έκανε ο Ευριπίδης την στιγμή του άσχημου περιστατικού.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι έγινε στο περιστατικό: «Κατάφερε να τρέξει στην αυλή του σπιτιού του και να βρέχει το σώμα του για να σβήσει τη φωτιά. Τον είδε ο πατέρας του και δεν είχε αντιληφθεί τι έγινε, τον έβλεπε κόκκινο. Αυτή του η ενέργεια τον έσωσε»

Για τον Ευριπίδη: «Το τι έχει πάθει είναι το ελάχιστο που μπορούσε να του συμβεί. Θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του, ένα μάτι. Έχει επιστρέψει σπίτι του, είναι πολύ ευδιάθετος και αντιμετωπίζει το πρόβλημα πολύ θετικά. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, γνωρίζοντας φυσικά ότι ο δρόμος είναι μακρύς, ότι θα υπάρξει πλήρης αποκατάσταση. Ειλικρινά, δεν υπερβάλλω στην πρώτη επαφή που είχα μαζί του, ότι ήταν ένα μάθημα ζωής για εμένα. Θα μπορούσε να μπει σε μοιρολόγημα. Είδα έναν άνθρωπο που συμβιβάστηκε με το πρόβλημα και έδινε θάρρος στη μητέρα και τους γύρω του, ότι θα τα ξεπεράσουμε όλα. Εννοείτε πως υπάρχει ένα μεγάλο γιατί, γιατί δεν μπορεί για μήνες να εκτεθεί στον ήλιο. Θα πρέπει να περιοριστεί στο σπίτι. Είναι αυτό που προκαλεί τον θυμό, μια αγανάκτηση, γιατί αυτό το παιδί βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. Ελπίζω το τι συνέβη με τον Ευρυπίδη, το μήνυμα να έχει περάσει και να είναι η τελευταία περίπτωση που βλέπουμε», είπε.

Και συνέχισε: «Η προσοχή όλων ήταν να ξεπεραστούν οι άμεσοι κινδύνοι. Θα έχω μια επαφή με την Αστυνομία αυτές τις ημέρες. Κάποια άτομα κλήθηκαν για κατάθεση, κάποιοι κατηγορήθηκαν για εμπλοκή για τα επεισόδια, όμως δεν υπάρχει κάτι με άτομο που να συνδέεται άμεσα με την περίπτωση του Ευρυπίδη. Θα πρέπει να ευχαριστήρουμε τις κρατικές υπηρεσίες που ενεργοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή, και στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Ήταν καθοριστική η κάθοδος του Ισραηλίτη γιατρού, ο οποίος έχει επαφή και παρακολουθεί την εξέλιξη. Οι ικανότατοι πλαστικοί χειρούργοι έχουν επαφή. Η ένδειξη είναι ότι θα χρειαστεί να μεταβεί στο εξωτερικό για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να εξαφανιστούν τα εγκαύματα στο σημείο του λαιμού».

Για την απόφαση της διοίκησης της Ανόρθωσης για προπώληση εισιτηρίων με εισφορά στην οικογένεια του άτυχου νεαρού: «Έχω δει την ενέργεια της Ανόρθωσης και μόνο τις ευχαριστίες μας μπορεί να έχει. Θα αναλάβω και εγώ μια πρωτοβουλία για μια νέα εκστρατία για να βοηθήσουμε μια οικογένεια που εισοδηματικά δεν έχει τη δυνατότητα».

Για την ΑΕΚ: «Θα πάμε με ότι έχουμε και δεν έχουμε να παλέψουμε. Με το τέλος της χρονιάς θα μπούμε στη διαδικασία να δούμε τα λάθη μας, γιατί κάναμε λάθη, και να τα διορθώσουμε. Συνεχίζουμε διοικητικά όπως είμαστε. Με τον Άντρο Καραπατάκη μπροστάρη στην προεδρία. Δεν θα σταματήσουμε ποτέ, ώσπου να φκει η ψυσιή μας, θα θέλουμε να πάρουμε πρωτάθλημα. ‘Έγιναν πάρα πολλά καλά πράγματα. Κύπελλο, διακρίσεις στην Ευρώπη και όχι μόνο. Εγώ περίμενα παραπάνω πράγματα. Η Λάρνακα μπορεί να γεμίζει την «Αρένα» κάθε ματς. ‘Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα και κύπελλο φέτος, αλλά χάθηκαν για διάφορους λόγους. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ έχει όλες τις προοπτικές να μεγαλουργήσει. Διοικητικά, οικονομικά και αγωνιστικά είναι υγεία από όπου κι αν πάρεις την ΑΕΚ».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΕΚ: Τα τρία ραντεβού με την... ιστορία!-ThemaSports
18/04 @ 23:00

ΑΕΚ: Τα τρία ραντεβού με την... ιστορία!

Στην ΑΕΚ ζουν και αναπνέουν για τον πρώτο τελικό πρωταθλήματος...

Δημητρίου: «Νίκη από ατόφιο χρυσάφι - Ήταν δωρεάν καρδιογράφημα το χθεσινό παιχνίδι»-ThemaSports
15/04 @ 13:27

Δημητρίου: «Νίκη από ατόφιο χρυσάφι - Ήταν δωρεάν καρδιογράφημα το χθεσινό παιχνίδι»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, την επομένη της δραματικής νίκης της ομάδας του επί του Άρη στο στάδιο «Αλφαμέγα».

Δημητρίου: «Να ενημερώσω πως είμαστε όλοι καλά, ήταν ένα δωρεάν τεστ αντοχών για όλους»!-ThemaSports
15/04 @ 11:35

Δημητρίου: «Να ενημερώσω πως είμαστε όλοι καλά, ήταν ένα δωρεάν τεστ αντοχών για όλους»!

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, την επομένη της τεράστιας εκτός έδρας νίκη επί του Άρη με... δραματικό μάλιστα τρόπο.

Παραμένει στην… κονίστρα το «ΑΕΚ Σκάλα Πρωτάθλημα»! -ThemaSports
15/04 @ 08:44

Παραμένει στην… κονίστρα το «ΑΕΚ Σκάλα Πρωτάθλημα»!

Οι λίγοι οπαδοί της ΑΕΚ που ήταν στο βόρειο πέταλο του «Άλφα Μέγα» μαζί με τους παίχτες που ήταν εκτός αποστολής, φώναξαν το σύνθημα «ΑΕΚ Σκάλα Πρωτάθλημα» μετά τη λήξη του αγώνα -θρίλερ με τον Άρη.

ΣΟΛ / ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
14/04 @ 23:17

ΣΟΛ / ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Χάρηκαν με την ψυχή τους τη νίκη επί του Άρη, στην ΑΕΚ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ