Σε εκδήλωση στον Κυνηγετικό Σύλλογο Λυθροδόντα για το Επαρχιακό Πρωτάθλημα • Νικήτρια ομάδα ο «Αετός» Πλατανιστάσας και πρώτος κυνηγός ο Γιώργος Κωνσταντινίδης του Κ.Σ. «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου

Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο οίκημα του Κυνηγετικού Συλλόγου Λυθροδόντα, η Οργανωτική Επιτροπή του “9ου Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας”, απένειμε τα έπαθλα στους νικητές του δεύτερου πρωταθληματικού αγώνα. 

Ο «οικοδεσπότης» της εκδήλωσης Ανδρέας Μαντορίνης, πρόεδρος της Κ.Ε. Λυθροδόντα καλωσόρισε τους διοργανωτές και τους νικητές του αγώνα στο σωματείο του κι ευχήθηκε το φετινό πρωτάθλημα να στεφθεί με επιτυχία όπως και τα προηγούμενα οκτώ. Στο δικό του χαιρετισμό, ο πρόεδρος της ΚΟΚ &ΔΑΖ Λευκωσίας Ανδρέας Νικολάου ευχαρίστησε τον συνδιοργανωτή του πρωταθλήματος, Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας, καθώς και τους Κυνηγετικούς Συλλόγους και τους κυνηγούς της επαρχίας που αγκάλιασαν τον θεσμό  και συγχάρηκε τους νικητές. Τους νικητές συγχάρηκε επίσης ο πρόεδρος της ΣΚΟΛΕΥ Λουκάς Ψημολοφίτης κι ευχαρίστησε την Κυνηγετική Ένωση Λυθροδόντα που φιλοξένησε την εκδήλωση, ενώ εξέφρασε και την ικανοποίηση του για τον μεγάλο αριθμό συμμετοχών σε κάθε αγώνα. 

Στην τελετή βραβεύτηκαν οι νικήτριες ομάδες των Κυνηγετικών Συλλόγων «Αετός» Πλατανιστάσας, (106/120), Κ.Ε. Λυθροδόντα (102/120) και «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου (100/120), οι κυνηγοί Γιώργος Κωνσταντινίδης (39/40), Γιάννης Κωνσταντινίδης (38/40) και Άθως Βοσκαρίδης (37/40) που αγωνίζονται στην Α’ κατηγορία, καθώς και οι κυνηγοί της Β’ κατηγορίας Κυριάκος Σάββα (36/40), Λοΐζος Παττούρας (34/40) και Ανδρέας Θεοχαρίδης (34/40). Βραβεύτηκαν επίσης οι βετεράνοι κυνηγοί Δημήτρης Δημητρίου (34/40), Άγγελος Λοΐζου (28/40) και Ηλίας Χαραλάμπους (25/40), καθώς και οι έφηβοι Ανδρέας Λάμπρου (30/40), Λάμπρος Λάμπρου (25/40) και Άντρος Δήμου (21/40), ενώ στην κατηγορία των παίδων νικητής ήταν ο Χαράλαμπος Παπαχαραλάμπους (20/40). Στις κατηγορίες των σκοπευτών, ο Μιχάλης Μαυρής με 36/40 πρώτευσε στην Α’ κατηγορία, ο Χαράλαμπος Νεοφύτου με 35/40 στη Β’ κατηγορία και ο Σάββας Σταυρινός στους βετεράνους με 30/40.     

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: 

  1. Οι εκπρόσωποι των ομάδων των Κυνηγετικών Συλλόγων, μετά τη βράβευσή τους, μαζί με τον πρόεδρο της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας Ανδρέα Νικολάου 
  1. Οι νικητές στις κατηγορίες των κυνηγών μετά τη βράβευσή τους μαζί με τον πρόεδρο της ΣΚΟΛΕΥ Λουκά Ψημολοφίτη 
  1. Ο νεαρός Χαράλαμπος Παπαχαραλάμπους παραλαμβάνει το έπαθλο των παίδων, από τον πρόεδρο της ΣΚΟΛΕΥ Λουκά Ψημολοφίτη

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5η η Βαλεντίνα Σάββα στη Σφυροβολία Κ23 στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων-ThemaSports
10/03 @ 16:40

5η η Βαλεντίνα Σάββα στη Σφυροβολία Κ23 στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων

Την 5η θέση στη Σφυροβολία κάτω των 23 ετών, στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων στη Λεϊρία της Πορτογαλίας, κατέλαβε το πρωί της Κυριακής (10/3/24) η Βαλεντινα Σάββα, έχοντας ως καλύτερη βολή της την έκτη στα 64,55μ.

Η «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου τίμησε  υποστηρικτές και  συνοδοιπόρους-ThemaSports
05/02 @ 09:32

Η «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου τίμησε υποστηρικτές και συνοδοιπόρους

Απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στους τρεις τελευταίους δημάρχους της Λευκωσίας, στον Μέγα Χορηγό Μάριο Καποδίστρια και σε τέσσερις βετεράνους κυνηγούς-μέλη του συλλόγου.

Βραβεύτηκαν οι νικητές του τέταρτου αγώνα του Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας-ThemaSports
09/07 @ 16:21

Βραβεύτηκαν οι νικητές του τέταρτου αγώνα του Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο οίκημα του Κυνηγετικού Συλλόγου Λυθροδόντα, οι διοργανωτές του 10ου Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας, απένειμαν τα έπαθλα στους νικητές του τέταρτου φετινού αγώνα, που έγινε στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης».

Νικητές ο Γιώργος Κωνσταντινίδης και η «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
28/06 @ 14:54

Νικητές ο Γιώργος Κωνσταντινίδης και η «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Με το απόλυτο 50/50(!), ο σκοπευτής του Κυνηγετικού Συλλόγου «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου κέρδισε τον τέταρτο αγώνα του φετινού 10ου Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας και συνέβαλε ουσιαστικά και στη νίκη της ομάδας του Συλλόγου του, που επικράτησε στην ομαδική κατάταξη με 138/150, έναντι 137/150 της ομάδας του «Αετού» Πλατανιστάσας και 132/150 της Κυνηγετικής Ένωσης Λυθροδόντα. Το απόλυτο 50/50 πέτυχε και ο νικητής των βετεράνων σκοπευτών Χρίστος Παρασκευαΐδης.

Πισώπλατη… ντουφεκιά στο Ολυμπιακό τραπ!-ThemaSports
20/06 @ 13:51

Πισώπλατη… ντουφεκιά στο Ολυμπιακό τραπ!

Με αφορμή προσωπικές ίντρικες και αντιπαραθέσεις στα ΜΚΔ

Ο Γιώργος Καζάκος κέρδισε το «Κύπελλο Λεμεσού τα Τάνεια»-ThemaSports
14/06 @ 11:56

Ο Γιώργος Καζάκος κέρδισε το «Κύπελλο Λεμεσού τα Τάνεια»

Στον αγώνα σκητ που ήταν αφιερωμένος στη μνήμη Περικλή Τάνου

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ