Ο... ιδιότροπος Σα Πίντο

Ο... ιδιότροπος Σα Πίντο

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ελλαδική ιστοσελίδα, gazzetta.gr ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Τάσος Δώνης, χαρακτήρισε... ιδιότροπο χαρακτήρα, αλλά με προσωπικότητα τον πρώην προπονητή της Λευκωσιάτικης ομάδας, Ρικάρντο Σα Πίντο.

Συγκεκριμένα είπε, μετά από σχετική ερώτηση:

«Με τον Σα Πίντο ήταν περίεργη η κατάσταση. Εγώ είχα μόλις επιστρέψει από χειρουργείο, λόγω ενός τραυματισμού στον αστράγαλο. Γύρισα Οκτώβρη και ενώ η ομάδα είχε βρει τους ρόλους των ποδοσφαιριστών. Είναι ιδιότροπος χαρακτήρας, αλλά έχει προσωπικότητα. Έχει δουλέψει σε καλές ομάδες και ήταν σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Είναι πετυχημένος, γιατί με την έλευσή του, ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο αλγόριθμος για την CYPRUS LEAGUE: Το τεράστιο ποσοστό τίτλου της Ομόνοιας και τα δεδομένα για Ευρώπη και υποβιβασμό!

Ο αλγόριθμος για την CYPRUS LEAGUE: Το τεράστιο ποσοστό τίτλου της Ομόνοιας και τα δεδομένα για Ευρώπη και υποβιβασμό!

Η Ομόνοια αναδεικνύεται ως η μεγάλη κερδισμένη της αγωνιστικής, καθώς όχι μόνο έκανε το καθήκον της, αλλά επωφελήθηκε και από τις απώλειες των βασικών της ανταγωνιστών. Το +8 στην κορυφή της βαθμολογίας την φέρνει πλέον σε θέση απόλυτου ελέγχου, κρατώντας τον τίτλο γερά στα χέρια της.