Καυστική ανάρτηση με σοβαρές καταγγελίες, από τον πρώην προπονητή της Εθνικής ομάδας Φούτσαλ, Πέτρο Κωνσταντίνου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Κάποιος έκανε report την ανάρτηση μου.

(Ούτε μετά από 16 χρόνια δεν μας αφήνουν να μιλήσουμε, ούτε εδώ), για αυτό την αναρτώ και πάλι.

Μετα από 28 χρόνια ενεργούς εμπλοκής, ανακοινώνω την οριστική αποχώρηση μου από το χώρο του Κυπριακού φούτσαλ. 16 χρόνια υπομονής είναι πάρα πολλά για τα συνταρακτικά που συμβαίνουν.

Το Κυπριακό φούτσαλ ταλαιπωρείται και σκοτώνεται από μια συγκεκριμένη κλίκα ποδοσφαιριστών από το 2006. Κάποιοι από αυτούς είναι (και) σημερινοί προπονητές (κάποιοι εξακολουθούν να παίζουν) και είχαν ανέκαθεν τον ενορχηστρωτή τους (και αυτός νυν προπονητής).

Στόχος τους είναι να δημιουργούν κλίκες σε όλες τις ομάδες και στην Εθνική για να ανταλλάζουν τις θέσεις και να αποβάλλουν όσους δεν είναι στην κλίκα τους.

Θα ενημερώσω δημόσια και αναλυτικά στη συνέχεια για όσα συνταρακτικά έχουν γίνει από το 2006 μέχρι και σήμερα. Για να γνωρίζει ο φίλαθλος κόσμος την πραγματική ιστορία του αθλήματος και όχι την εγκληματική παραχάραξη της και την παρουσίαση της πιο ψεύτικης δυνατής εικόνας.

Το φούτσαλ αν πρέπει να ευχαριστεί κάποιους είναι αυτούς "που έφτυσαν αίμα", να δημιουργήσουν αναπτυξιακά πλάνα, Εθνικές ελπίδων, σχολές προπονητών, να κερδίσουν τίτλους με τα σωματεία και να έχουν μαζί τους εντυπωσιακές Ευρωπαϊκές πορείες.

Όχι αυτούς που κάνουν τις "συμμαχίες" και στήνουν όλα τα απίστευτα τηλεθεάματα. Και αποχωρώ με τον τίτλο του πιο τίμιου μακράν στο χώρο. Τόσο τίμιος που δεν φοβάμαι να κάνω αυτή την ανάρτηση».

Δείτε το ποστάρισμα του:

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευρεία σύσκεψη για τις διοργανώσεις του Futsal-ThemaSports
16/04 @ 14:26

Ευρεία σύσκεψη για τις διοργανώσεις του Futsal

Σύσκεψη με θέμα τις διοργανώσεις του Futsal αλλά και γενικότερα του αθλήματος πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα Γραφεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. 

Ισόπαλη με την Ανδόρα και πρόκριση ως πρώτη για την Κύπρο-ThemaSports
12/04 @ 13:28

Ισόπαλη με την Ανδόρα και πρόκριση ως πρώτη για την Κύπρο

Μετά από ένα δραματικό αγώνα που κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό, Κύπρος και Ανδόρα εξήλθαν ισόπαλες 2-2 σε αγώνα για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του 1ου preliminary round του UEFA Futsal EURO 2026. 

Στον Main Round η Κύπρος, πρόκριση και για την Ανδόρα-ThemaSports
10/04 @ 18:23

Στον Main Round η Κύπρος, πρόκριση και για την Ανδόρα

Την πρόκριση της στον Main Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal εξασφάλισε η Εθνική μας ομάδα, μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής των αγώνων του 1ου ομίλου του Preliminary Round.

Τα τέρματα της Εθνικής Futsal σε βάρος της Β. Ιρλανδίας -ThemaSports
10/04 @ 14:32

Τα τέρματα της Εθνικής Futsal σε βάρος της Β. Ιρλανδίας

Δείτε στο video τα τέρματα της Εθνικής Futsal σε βάρος της Βορείου Ιρλανδίας. 

Στυλιανού: «Για πρώτη φορά στην ιστορία της Εθνικής Futsal, νιώσαμε ότι παίζαμε στην έδρα μας»-ThemaSports
10/04 @ 14:51

Στυλιανού: «Για πρώτη φορά στην ιστορία της Εθνικής Futsal, νιώσαμε ότι παίζαμε στην έδρα μας»

«Για πρώτη φορά στην ιστορία της Εθνικής Futsal, νιώσαμε ότι παίζαμε στην έδρα μας. Θερμές ευχαριστίες στο Υπουργείο Παιδείας, στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς τους που αγκάλιασαν την προσπάθεια της Κύπρου» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τη Βόρειο Ιρλανδία ο προπονητής της ομάδας μας Άθως Στυλιανού.

Άλλο ένα βήμα πρόκρισης από την Εθνική Futsal, 3-2 τη Β. Ιρλανδία-ThemaSports
10/04 @ 13:16

Άλλο ένα βήμα πρόκρισης από την Εθνική Futsal, 3-2 τη Β. Ιρλανδία

Τη δεύτερη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες στον πρώτο όμιλο του preliminary round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal της UEFA πέτυχε η Εθνική μας ομάδα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ