Οι δηλώσεις του εκτελεστικού Διευθυντή του ΠΑΣΠ, Σπύρου Νεοφυτίδη
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Το άρθρο της ΦΙΦΑ, 6 ανεξ. 7, λέει ξεκάθαρα πως ένας ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στα πρωταθλήματα της Ουκρανίας ή της Ρωσίας, έχει κάθε δικαίωμα να ζητήσει εκτός της μεταγραφικής περιόδου, να εγγραφεί σε οποιοδήποτε ομοσπονδία της FIFA ή της UEFA. Και οφείλει η ομοσπονδία, πριν από τις 7 Απρίλη να προχωρήσει στην εγγραφή του ποδοσφαιριστή αυτού.
Βλέπουμε κάποιες ομάδες που αναμένουν από την ομοσπονδία να τους απαντήσει, και ενώ έπρεπε να εγγράψει άμεσα αυτές τις μεταγραφές, το θέμα κολλάει. Είναι ξεκάθαρη εντολή της FIFA και της UEFA και η ΚΟΠ όφειλε να το εφαρμόσει.
Καλώ δημόσια όποιον ποδοσφαιριστή έχει πρόβλημα με αυτό το θέμα, να επικοινωνήσει μαζί μας και άμεσα θα διευθετήσουμε το θέμα.
Είναι βασικά πράγματα αυτά για μία σοβαρή Ομοσπονδία. Θα έπρεπε να είχαν εγγραφτεί όχι σήμερα, χθες!».
«Δε δεχόμαστε πως υπάρχουν κλειστές πόρτες. Οι πόρτες είναι ορθάνοιχτες και τα σκυλιά δεμένα. Οφείλει η Ομοσπονδία να προχωρήσει άμεσα. Είναι παράνομη η μη εγγραφή ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν σε Ουκρανία ή Ρωσία, από την στιγμή που επιθυμεί να εγγραφθεί σε ομάδα της χώρας μας».
«Κανονικά δε θα έμπλεκε να εμπλεκόμαστε ως ΠΑΣΠ. Έπρεπε να πάει στην Ομοσπονδία και να γίνει η εγγραφή του άμεσα. Όμως από τη στιγμή που υπάρχει πρόβλημα σε αυτή τη διαδικασία, τότε θέλουμε να γνωρίζουμε ποιος είναι αυτός ο ποδοσφαιριστής και να δράσουμε άμεσα».
Σε νέα σύλληψη για την υπόθεση φόνου του Σταύρου Δημοσθένους, προχώρησε σήμερα (21/10) η Αστυνομία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
21/10 @ 14:20
Λογοδοσία Δώρου Ιωαννίδη στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ΓΣΠ
19/10 @ 12:39
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
19/10 @ 10:39
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.
17/10 @ 18:17
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
BEST OF THEMASPORTS