Σε βίντεο που κατέγραψε το ThemaOnline, o Φειδίας Παναγιώτου γονάτισε και ζήτησε από τον Λουκά Φουρλά να κατέβει υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές του 2026 με το νέο του κόμμα, «Άμεση Δημοκρατία».
«Σε παρακαλώ, πέφτω στα πόδια σου!», είπε ο Φειδίας Παναγιώτου εκλιπαρώντας.
Ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ απέφυγε να απαντήσει και με πολύ χιούμορ τον ρώτησε «Τώρα πώς να σε αποκαλώ; Κύριε Πρόεδρε;».
Τέλος, ο Λουκάς Φουρλάς ευχήθηκε στον Φειδία Παναγιώτου καλή επιτυχία.
Μία πολύ σημαντική απουσία που προέκυψε από το ευρωπαϊκό ματς με αντίπαλο τη Λωζάνη θα έχει ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, για το αυριανό (09/11, 19:00) ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ για τη 10η αγωνιστική.
Διάταγμα πενθήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 41χρονου, σε σχέση με το νέο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με θύμα τον 51χρονο Γεώργιο Γεωργίου. Ο ύποπτος φέρεται σύμφωνα με την Τροχαία Λεμεσού να οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης, χωρίς άδεια και χωρίς ασφάλεια του αυτοκινήτου του.
Η Αστυνομία Κύπρου, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο που θα παρευρεθεί την Κυριακή 09.11.2025 και ώρα 19:00, στο στάδιο Γ.Σ.Π. όπου θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.
Τραγικό θάνατο βρήκε μια 32χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών από τη Γουατεμάλα που έχασε τη ζωή της από πυροβολισμό αφού έκανε λάθος στη διεύθυνση του σπιτιού που πήγαινε να καθαρίσει με τον σύζυγό της στην Ιντιάνα των ΗΠΑ.