Δηλώσεις στην Cablenet έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, πριν από την έναρξη του ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε η ομάδα που ξεκινήσαμε με τέσσερις ήττες όμως είχαμε πίστη στις δυνατότητες της ομάδας. Το στοιχείο του κόσμου, μας βοήθησε πάρα πολύ για να έρθουμε σήμερα εδώ που είμαστε. Είμαστε ενώπιον μιας πρόκλησης που μας δίνει το δικαίωμα να λέμε ότι τα πάντα κρίνονται από τα δικά μας πόδια. Από αυτή την άποψη είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Σήμερα θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι που μπορούμε να επικαλούμαστε για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδο.

Αυτό που συμβαίνει με τους ΑΠΟΕΛίστες είναι πρωτόγνωρο για τα τελευταία δύο χρόνια. Ευχόμαστε να τους κάνει περήφανους η ομάδα στο αγωνιστικό χώρο. Δεδομένα είναι η μεγαλύτερη προσέλευση από την άποψη ότι έχουμε πωλήσει τα περισσότερα μεμονωμένα εισιτήρια φέτος.

Ζήσαμε ένα πάρα πολύ έντονο συναισθηματικά τριήμερο. Έφυγαν κάποιοι άνθρωποι που ήταν πραγματικοί ΑΠΟΕΛίστες. Ήταν πάρα πολύ στενάχωρο, είναι και για εμάς μια επιπλέον προσπάθεια, αν έρθει η νίκη να τους την αφιερώσουμε. Από όπου κι αν κοιτάζουν θα πρέπει να τους αφήσουμε ευχαριστημένους με την προσπάθεια που θα κάνουμε. Αιωνία η μνήμη του Αντρέα, του Γιάννου και της 16χρονης Ιωάννας που έφυγε πριν κάποιες εβδομάδες. Πρέπει να τιμούμε και τους νεκρούς μας και να διατηρούμε ζωντανή τη μνήμη τους».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αντίστροφη μέτρηση από τον ΑΠΟΕΛ (Βίντεο)-ThemaSports
07/05 @ 12:15

Αντίστροφη μέτρηση από τον ΑΠΟΕΛ (Βίντεο)

Πως και πως περιμένουν τον τελικό πρωταθλήματος στον ΑΠΟΕΛ

Θα είναι το 7ο!-ThemaSports
07/05 @ 10:45

Θα είναι το 7ο!

Το Σάββατο ο Γιώργος Εφραίμ ενδέχεται να στεφθεί πρωταθλητής για έβδομη φορά στην καριέρα του

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»-ThemaSports
06/05 @ 10:50

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»

Δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας sportdog.gr, αναφέρει ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Λαμίας, Καρλίτος, βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΑΠΟΕΛ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά-ThemaSports
04/05 @ 20:07

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί σε ματς που κρίνεται η πρώτη θέση κόντρα σε ομάδα που είναι στη δεύτερη.

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΝΤΑΛΣΙΟ-ThemaSports
04/05 @ 11:13

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΝΤΑΛΣΙΟ

Ο Ντάλσιο ήρθε στον ΑΠΟΕΛ, το καλοκαίρι του 2022.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ