«Η UEFA σκέφτεται κατάργηση της παράτασης στα νοκ άουτ του Champions League»
Ρεπορτάζ στην Αγγλία καταγράφει τη σκέψη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για κατάργηση της παράτασης στα νοκ άουτ ματς του Champions League μετά το 2027!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ένα είναι δεδομένο: Έχουμε δρόμο ακόμα!
Παρ' όλα αυτά, τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής των playoffs της Super League «βγάζουν» την ΑΕΚ ως ωφελημένη.
Με το 1-1 στη Λεωφόρο, η «Ένωση» διατηρήθηκε στο +4 από τον Παναθηναϊκό, αυξάνοντας, παράλληλα, στο… δίποντο τη διαφορά της από τον Άρη, που έχασε 2-1 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης»! Οι «πράσινοι», με τη σειρά τους, μετά την ήττα των «κίτρινων» στο Φάληρο, επίσης ωφελούνται, καθώς μείωσαν στους δύο βαθμούς τη διαφορά από την ομάδα της Θεσσαλονίκης την 4η θέση. Ουσιαστικά, ο μόνος χαμένος αυτής της πρώτης αγωνιστικής, είναι ο Άρης. Ωστόσο, οι διαφορές είναι μικρές και αναμένεται μεγάλη μάχη για τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια»!
Το Άρης-Παναθηναϊκός της επόμενης αγωνιστικής θα κρίνει πολλά…
Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, συνεχίζει απτόητος την επέλασή του προς την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος, περιμένοντας να δει και τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην Τούμπα.
Η βαθμολογία των playoffs:
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
1η αγωνιστική
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-1
(4' Αϊτόρ - 45'+2' Άμραμπατ)
Ολυμπιακός-Άρης 2-1
(45'+1' Σισέ, 85' πεν. Ελ Αραμπί - 61' Εντιαγέ)
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (σε εξέλιξη)
2η αγωνιστική (20/3)
ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός (15:30)
Άρης-Παναθηναϊκός (19:00)
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (19:30)
sport-fm.gr