Σε σίριαλ έχει μετατραπεί η υπόθεση του Ουαλίντ Σεντίρα, με τον ΠΑΟΚ να κάνει τα πάντα για να πείσει τον Μαροκινό να έρθει στη Θεσσαλονίκη.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Ουαλίντ Σεντίρα, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να καταβάλει τεράστια προσπάθεια για να υπογράψει τον Μαροκινό.
Ο 27χρονος φορ ανήκει στη Νάπολι και δείχνει να είναι αρκετά διστακτικός με την προοπτική της Ελλάδας. Αυτό όμως δεν πτοεί τους «ασπρόμαυρους» που συνεχίζουν να κυνηγούν την περίπτωση του.
Νέο δημοσίευμα εμφανίστηκε στην επιφάνια με την εφημερίδα Il Mattino, να τονίζει ότι ο ΠΑΟΚ δεν αφήνει τον Σεντίρα και συνεχίζει να πιέζει για την απόκτηση του.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο ΠΑΟΚ έχει αυξήσει την προσφορά του στον Μαροκινό, ενώ επιπλέον του πλασάρει και την πιθανότητα ευρωπαϊκών παιχνιδιών που θα έχει, εάν εν τέλει συμφωνήσει να υπογράψει.
Αναλυτικά το ρεπορτάζ της Il Mattino:
«Ο Κεντίρα και ο ΠΑΟΚ συζητούν εδώ και μέρες για την μεταγραφή. Ο ελληνικός σύλλογος προσπαθεί να πείσει τον επιθετικό ότι η μετακόμιση στην Ελλάδα είναι η καλύτερη επιλογή για αυτόν και την καριέρα του.
Η τελευταία οικονομική προσφορά πριν από δύο ημέρες ήταν σημαντική και το να μπορεί να παίξει στην Ευρώπη θα ήταν αναμφίβολα ένα πλεονέκτημα για αυτόν».
sport-fm.gr
Παρά τις προτροπές μερίδας του κόσμου προς τους διοικούντες, να αποκαθηλώσουν τον Πάολο Τραμετσάνι, δεν υπάρχει «καπνός» ότι θα γίνει τέτοια κίνηση πριν τον αγώνα της προσεχούς Δευτέρας (22/9) με την Ομόνοια στην Λευκωσία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/09 @ 20:52
Η Athens Kallithea προχώρησε στην απόκτηση του Γιάννη Γερολέμου, 25 ετών, με ελεύθερη μεταγραφή.
15/09 @ 16:31
Η απόλυση του Ρουί Βιτόρια είναι η γρηγορότερη της τελευταίας 35ετίας στο «Τριφύλλι», μαζί με αυτή του Χανς Μπάκε.
15/09 @ 15:39
To ποστάρισμα του Χουάνκαρ κάτω από την ανακοίνωση της απόλυσης του Ρουί Βιτόρια.
15/09 @ 13:12
Την απόκτηση του Γιώργου Οκκά ανακοίνωσε ο Πανιώνιος.
15/09 @ 12:45
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε σήμερα (15/09) την λύση της συνεργασίας του με τον Ρουί Βιτόρια, ευχαριστώντας τον Πορτογάλο τεχνικό για την προσφορά του.
14/09 @ 23:41
Ο ΠΑΟΚ έκανε εξαιρετικό πρώτο μέρος κάνοντας ένα γρήγορο 2-0 και παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ μείωσε με γκολάρα του Νους και πίεσε για την ισοφάριση, έφυγε από τη Λεωφόρο με το υπέρ του 2-1 για το 3/3!
BEST OF THEMASPORTS