Δηλώσεις στην Cablenet έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, πριν από την έναρξη του πρώτου προημιτελικού του κυπέλλου με αντίπαλο την Ανόρθωση στο ΓΣΠ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο θεσμός του κυπέλλου, παρότι ειμαστε πολυνίκης του, τα τελευταία χρόνια στα ζευγαρώματα έχουμε συνέχεια δύσκολες κληρώσεις, είναι αλήθεια αυτό. Πέρσι υπήρχε και ενδιάμεση φάση που παίξαμε μόνο εμείς με την ΠΑΕΕΚ. Όμως πάντα σκέφτεσαι ότι τους μεγάλους αντιπάλους θα τους βρεις, είτε νωρίς είτε στο τέλος. Εμάς μας έτυχε όπως έτυχε και στην Ανόρθωση και σε άλλα ζευγάρια, να υπάρχουν ντέρμπι τέτοιας υφής. Θα έχουμε αυτές τις δύο αναμετρήσεις, σε ένα πάρα πολύ σημαντικό σταυροδρόμι, γιατί είναι μια διοργάνωση που ενδιαφέρει όλες τις ομάδες, είναι τρόπαιο, οδηγεί στην Ευρώπη και ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να επιστρέψουμε.

Στην έδρα μας, πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, καθώς μετρά ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και ταυτόχρονα να είμαστε ουσιαστικοί. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, αναπολώντας και το παιχνίδι με τον Άρη, εμείς χάσαμε τις πιο κλασικές ευκαιρίες, δεν κλειδώσαμε τη νίκη και το πληρώσαμε πολύ ακριβά. Θέλουμε σήμερα να τα κάνουμε όλα σωστά».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Καρώ ήταν στο ξενοδοχείο, ήταν μέλος της αποστολής, ταλαιπωρούνταν από ίωση το τελευταίο 48ωρο και δυστυχώς ήταν σε τέτοια καταπόνηση που δεν μπορούσε να είναι επιλογή σήμερα. Έχουμε κι άλλες απουσίες, πραγματικά φέτος όχι μόνο μας ταλαιπωρεί, πολλές φορές, χαριτολογώντας το λέω, παίρνω και σημειώσεις μην ξεχάσω κανέναν γιατί είναι αρκετοί. Έχουμε εκτός τον Βινίσιους, τον Νταουσβίλι μέχρι το τέλος της σεζόν, τώρα ο Καρώ, ο Ντανίλο δεν είναι έτοιμος, προέκυψε κι αυτό με τον Ντε Βινσέντι στο προ-προηγούμενο παιχνίδι, μπήκε κανονικά στην τελευταία προπόνηση, αλλά δεν ήθελε να το ρισκάρει ο προπονητής».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετρούν... αντίστροφα στον ΑΠΟΕΛ για τον μεγάλο... τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/05 @ 19:44

Μετρούν... αντίστροφα στον ΑΠΟΕΛ για τον μεγάλο... τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με βίντεο ο ΑΠΟΕΛ προετοιμάζει τον κόσμο του για τον "τελικό" του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ!

Αντίστροφη μέτρηση από τον ΑΠΟΕΛ (Βίντεο)-ThemaSports
07/05 @ 12:15

Αντίστροφη μέτρηση από τον ΑΠΟΕΛ (Βίντεο)

Πως και πως περιμένουν τον τελικό πρωταθλήματος στον ΑΠΟΕΛ

Θα είναι το 7ο!-ThemaSports
07/05 @ 10:45

Θα είναι το 7ο!

Το Σάββατο ο Γιώργος Εφραίμ ενδέχεται να στεφθεί πρωταθλητής για έβδομη φορά στην καριέρα του

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»-ThemaSports
06/05 @ 10:50

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»

Δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας sportdog.gr, αναφέρει ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Λαμίας, Καρλίτος, βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΑΠΟΕΛ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά-ThemaSports
04/05 @ 20:07

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί σε ματς που κρίνεται η πρώτη θέση κόντρα σε ομάδα που είναι στη δεύτερη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ