Για τους τιμωρημένους...
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τρεις τιμωρημένοι ποδοσφαιριστές με κίτρινες κάρτες για τον ΑΠΟΕΛ, με τον προπονητή, Σωφρόνη Αυγουστή, να έχει αποφασίσει σε ποιο ματς θα στερηθεί των υπηρεσιών τους.
Οι δύο θα απουσιάσουν στο ίδιο παιχνίδι, αυτό της πρεμιέρας της β΄ φάσης με τον Άρη. Συγκεκριμένα, οι Ντε Βινσέντι και Νατέλ θα είναι στην κερκίδα του ΓΣΠ στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη.
Ο Βινίσιους θα είναι κανονικά στο ματς με τη Λεμεσιανή ομάδα, ενώ θα εκτίσει την τιμωρία του στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος.
Χάλκινη η Ελλαδάρα! Η Εθνική νίκησε με σκορ 92-89 τη Φινλανδία στον μικρό τελικό του Ευρωμπάσκετ και επέστρεψε μετά από 16 χρόνια στα μετάλλια και το βάθρο του θεσμού!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/09 @ 19:11
Προβάδισμα για τον ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ΕΝΠ.
14/09 @ 18:55
Διαβάστε τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριου Πετεβίνου, πριν το παιχνίδι με την ΕΝΠ, αναφορικά με τους Βραζιλιάνους επενδυτές.
14/09 @ 18:41
Βρίσκεται στην Κύπρο ο Φερνάντο Αλμέιδα.
14/09 @ 18:00
Ζωντανά από το Themasports η εξέλιξη του αγώνα ΕΝΠ-ΑΠΟΕΛ στο «Τάσος Μάρκου» για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
12/09 @ 17:12
Ο Δρομικός ΑΠΟΕΛ ύψωσε τα λάβαρα ψηλά στο μακρινό Σίδνεϊ
10/09 @ 22:15
Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε και επίσημα τον δανεισμό του Βρόντη στην Al-Fayha
BEST OF THEMASPORTS