«Αυτό θέλουν η F8 SPORTS και το επενδυτικό γκρουπ με το οποίο συζητούν»

«Αυτό θέλουν η F8 SPORTS και το επενδυτικό γκρουπ με το οποίο συζητούν»

Διαβάστε τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριου Πετεβίνου, πριν το παιχνίδι με την ΕΝΠ, αναφορικά με τους Βραζιλιάνους επενδυτές.

Αναλυτικά:

«Αν υπήρχε ουσιαστική εξέλιξη αντιλαμβάνεστε ότι θα υπήρχε ενημέρωση. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι αυτή τη στιγμή η ομάδα να μπορεί να λειτουργεί σωστά και να έχει υγεία μέσα στον αγωνιστικό χώρο και η συμφωνία είναι αυτό που επιδιώκει. Η F8 SPORTS και το επενδυτικό γκρουπ που συζητούν για να μπει σε αυτή τη συμφωνία θέλουν το ίδιο πράγμα, δηλαδή η ομάδα να προχωρεί. Είναι μία διαδικασία που συνεχίζεται, σαφώς και αν υπάρξει κατάληξη θα ενημερώσουμε».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Από αυτά τα ζευγάρια θα προκύψει ο αντίπαλος της Ομόνοιας στο Champions League

Από αυτά τα ζευγάρια θα προκύψει ο αντίπαλος της Ομόνοιας στο Champions League

Με το βλέμμα στραμμένο στον 1ο προκριματικό του Champions League ήταν σήμερα η Ομόνοια, καθώς πραγματοποιήθηκε η πρώτη κλήρωση της διοργάνωσης.

BEST OF THEMASPORTS