Το γκολ του Χάρι Κέιν στο 95' κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι δεν έδωσε το έναυσμα για... πανηγύρια μόνο στους οπαδούς της ομάδας του, αφού και οι φίλοι της Λίβερπουλ το γλέντησαν με την ψυχή τους!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σε μία επική ματσάρα στο «Etihad» και έναν Χάρι Κέιν από τα παλιά, η Τόττεναμ κατάφερε να φύγει νικήτρια με 3-2 απέναντι στην πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι και να βάλει «φωτιά» στην μάχη του πρωταθλήματος!
Με τους τρεις πόντους αυτού του μεγάλου «διπλού», η ομάδα του Κόντε πλησίασε στο -3 από την 4η θέση και την Γουέστ Χαμ, αλλά οι οπαδοί της δεν ήταν οι μοναδικοί που είχαν λόγους να πανηγυρίσουν. Αυτό αποδεικνύει το βίντεο που δείχνει φίλους της Λίβερπουλ να χαίρονται με την ψυχή τους την στιγμή του 3-2 σε γνωστό στέκι της πόλης! Τα «σπιρούνια» υποχρέωσαν τους «πολίτες» στην πρώτη τους ήττα μετά από 15 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, και έτσι η Λίβερπουλ βρίσκεται στο -6 από την κορυφή και έχοντας παίξει και ένα παιχνίδι λιγότερο!
Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο που ανήρτησε στο twitter o James Pearce, ρεπόρτερ των «Κόκκινων» στο Athletic:
gazzetta.gr
Διέρρευσε νωρίς το απόγευμα χθες, ότι η αστυνομία έστειλε επιστολή, όπου συστήνει στην ΚΟΠ, να μην μετακινηθούν οπαδοί των φιλοξενούμενων στα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής, ΑΠΟΕΛ – Απόλλων και ΑΕΛ – Ανόρθωση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/02 @ 19:01
Στη Β' Κατηγορία της Βραζιλίας συνεχίζει την καριέρα του ο Λέο Νατέλ που αποχώρησε πρόσφατα από την Πάφο.
05/02 @ 23:39
Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λιβάι Γκαρσία στην Σπαρτάκ Μόσχας όπως φαίνεται έχει ξεκινήσει.
05/02 @ 20:39
Μοχάμεντ Σαλάχ και Βίρτζιλ Φαν Ντάικ θα συνεχίσουν αμφότεροι να αγωνίζονται με την φανέλα της Λίβερπουλ και την επόμενη σεζόν.
05/02 @ 23:00
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γίνεται 40 ετών και στο Ριάντ, οι Σαουδάραβες βρήκαν έναν πρωτοποριακό τρόπο να του ευχηθούν χρόνια πολλά, με μία τεράστια και εντυπωσιακή γυάλινη σφαίρα σε κεντρικό σημείο του Ριάντ!
05/02 @ 23:24
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ανέβασε στην πρώτη ομάδα τον 17χρονο Τσίντο Όμπι Μάρτιν, ο οποίος θεωρείται τεράστιο ταλέντο.
05/02 @ 15:27
Την ταραχώδη κατάσταση που προκλήθηκε από τον Κβαρατσχέλια για τη μεταγραφή του μέχρι να φύγει για την Παρί, κάνοντας λόγο ακόμα και για εκβιασμό, αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής της Νάπολι
BEST OF THEMASPORTS