ΝΑΝΟΥ: «Γνώριζα τον ΑΠΟΕΛ γιατί παίζει στο Champions League και είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο»
Συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό αγώνα του ΑΠΟΕΛ, ενόψει του σημερινού (17:00) ντέρμπι με αντίπαλο τον Άρη, παραχώρησε ο Νανού.


Ο Ιβάν Τρισκόφσκι είναι ο άνθρωπος που ως επί το πλείστον θα κτίσει την νέα ΑΕΛ και ένας από τους στόχους στην επίθεση είναι ο Φραν Σολ.
Με τον Ισπανό επιθετικό ο Ιβάν ήταν συμπαίκτης την σεζόν 2022 - 2023 στην ΑΕΚ , σε μια χρονιά όπου ο Σολ έβαλε 15 γκολ συνολικά. Μπορεί την περσινή σεζόν να έπεσε σε απόδοση καθώς έβαλε μόνο 5 γκολ και γενικά ήταν από τις ρεζέρβες του Χενινγκ Μπέργκ.
Ο Σολ λοιπόν είναι ένας από τους υποψήφιους για την επίθεση της ΑΕΛ και μένει να δούμε αν τελικά θα πάρει σάρκα και οστά η μεταγραφή του.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις