Φουλάρει για την απόκτηση του Γκίτενς από την Ντόρτμουντ η Τσέλσι, προσφέροντάς του συμβόλαιο επταετούς διάρκειας!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Θέλει να κάνει δικό της τον Τζέιμι Γκίτενς η Τσέλσι!
Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Times», οι «μπλε» του Λονδίνου κινούνται για την απόκτηση του 20χρονου εξτρέμ της Ντόρτμουντ, προσφέροντάς του συμβόλαιο επταετούς διάρκειας!
Ο νεαρός Άγγλος είναι υπό παραχώρηση από τους Βεστφαλούς, αφού δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του Νίκο Κόβατς, ενώ τα λεφτά που θα έρθουν από την επικείμενη πώλησή του, με τα αγγλικά να αναφέρουν ότι η Τσέλσι προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 35 εκατ. ευρώ, θα βοηθήσουν την Ντόρτμουντ στο rebuild που θέλει να κάνει κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού.
Ο Γκίτενς εντάχθηκε στη γερμανική ομάδα το καλοκαίρι του 2020, όταν αποχώρησε ως ελεύθερος από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ έκτοτε έχει πραγματοποιήσει 106 εμφανίσεις με 17 γκολ και 14 ασίστ φορώντας τη φανέλα της Ντόρτμουντ.
Κίνηση ανθρωπιάς από τον Άρη Λεμεσού προς τους πληγέντες της πυρκαγιάς
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/07 @ 11:20
Ο Ζοσέ Μουρίνιο παρομοίασε τη φετινή Παρί Σεν Ζερμέν με την Ίντερ του 2010, μιλώντας για τον θρίαμβό της στο Champions League και το πώς πέτυχε χωρίς το μεγάλο της αστέρι
24/07 @ 00:15
Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων της ημέρας για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.
24/07 @ 00:07
Οι πρώτες δηλώσεις του Μάρκους Ράσφορντ μετά τη μετακίνηση του στην Μπαρτσελόνα.
23/07 @ 18:54
Με προπόνηση στο ΓΣΠ, ολοκληρώνει την προετοιμασία της η Τορπέντο Κουτάισι, ενόψει του αυριανού (24/07, 20:00) αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια, για τον Β' προκριματικό του Conference League.
23/07 @ 18:37
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα το απόγευμα στο στάδιο «Αλφαμέγα» ο προπονητής της Πούσκας Ακαντέμια, Σζολτ Χόρνιακ, ενόψει του αυριανού (24/07, 19:00) αγώνα με αντίπαλο τον Άρη, για τον Β' προκριματικό του Conference League. Τους ποδοσφαιριστές της Ουγγρικής ομάδας εκπροσώπησε ο Ζολτ Γκνάκι.
23/07 @ 18:15
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε στο ΓΣΠ, ο προπονητής της Τορπέντο Κουτάισι, Ντιρκ Σούστερ, ενόψει του αυριανού (24/07, 20:00) αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια. Τους ποδοσφαιριστές της Γεωργιανής ομάδας εκπροσώπησε ο Μπίορν Γιόνσεν.
BEST OF THEMASPORTS