Διαβάστε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Άγγελου Ποστέκογλου προς τους φιλάθλους και όλους όσους συνεργάστηκε στην Τότεναμ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Άγγελος Ποστέκογλου αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ, στέλνοντας το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του, λίγο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του.
Ο Ελληνοαυστραλός προπονητής εξέφρασε την περηφάνια του για τη θητεία του στα «σπιρούνια», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε κατά τη διάρκεια της διετούς παρουσίας του.
Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ποστέκογλου:
«Όταν αναλογίζομαι τη θητεία μου ως προπονητής της Τότεναμ, το κύριο συναίσθημά μου είναι η υπερηφάνεια.
Η ευκαιρία να ηγηθώ ενός από τους ιστορικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Αγγλίας και να επαναφέρω τη δόξα που του αξίζει θα με συνοδεύει για μια ζωή. Το να μοιράζομαι αυτή την εμπειρία με όλους εκείνους που αγαπούν πραγματικά αυτόν τον σύλλογο και να βλέπω τον αντίκτυπο που είχε σε αυτούς είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ.
Εκείνη η νύχτα στο Μπιλμπάο ήταν το αποκορύφωμα δύο ετών σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης και ακλόνητης πίστης σε ένα όνειρο. Υπήρχαν πολλές προκλήσεις που έπρεπε να ξεπεραστούν και αρκετός θόρυβος που συνοδεύει την προσπάθεια να επιτευχθεί αυτό που πολλοί έλεγαν ότι δεν ήταν δυνατό.
Θέσαμε επίσης τα θεμέλια που σημαίνουν ότι αυτός ο σύλλογος δεν θα πρέπει να περιμένει άλλα 7 χρόνια για την επόμενη επιτυχία του. Έχω τεράστια πίστη σε αυτή την ομάδα παικτών και ξέρω ότι υπάρχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες και ανάπτυξη μέσα τους.
Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω αυτούς που αποτελούν την ψυχή του συλλόγου, τους οπαδούς. Ξέρω ότι υπήρξαν κάποιες δύσκολες στιγμές, αλλά πάντα ένιωθα ότι ήθελαν να πετύχω και αυτό μου έδινε όλο το κίνητρο που χρειαζόμουν για να συνεχίσω. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσω τους σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους των Σπιρουνιών που μου έδιναν ενθάρρυνση σε καθημερινή βάση.
Και τέλος, θέλω να ευχαριστήσω εκείνους που ήταν μαζί μου κάθε μέρα τα τελευταία δύο χρόνια. Μια φανταστική ομάδα νεαρών ανδρών που είναι τώρα θρύλοι αυτού του ποδοσφαιρικού συλλόγου και τους λαμπρούς προπονητές που δεν αμφέβαλαν ποτέ ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό.
Είμαστε για πάντα συνδεδεμένοι».
Πηγή: sport-fm.gr
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους ορισμούς των διαιτητών, των βοηθών διαιτητών και των παρατηρητών διαιτησίας για τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
23/10 @ 15:10
Με το «El Clasico» να απέχει μόλις λίγες μέρες, η ένταση στη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη ανεβαίνει, ενώ ο Λαμίν Γιαμάλ, φαίνεται αποφασισμένος να βάλει τέλος στις κριτικές που δέχεται τον τελευταίο καιρό.
23/10 @ 14:19
Ο Μο Σαλάχ πέρασε άλλη μια κακή βραδιά στη Φρανκφούρτη, αλλά προκάλεσαν απορία οι κινήσεις του μετά το ματς... Δεν του βγαίνουν όσα θα ήθελε στο γήπεδο, οι επιλογές του αποδεικνύονται λανθασμένες και πνευματικά αυτό τον έχει επηρεάσει.
23/10 @ 09:37
Ο Αντόνιο Κόντε, ίσως και με τον εκνευρισμό σε πρώτο πλάνο μετά την «εξάρα» από την Αϊντχόφεν, τα έβαλε με τις επιλογές που έγιναν από τους ανθρώπους της Νάπολι το καλοκαίρι!
23/10 @ 09:25
Ο Σέντριμ Καμεράι αποφάσισε να αφήσει το ποδόσφαιρο και να χαράξει μια νέα καριέρα στη ζωή του.
23/10 @ 08:44
Η ΑΕΚ Αθηνών υποδέχεται την Αμπερντίν στην OPAP Arena (19:45) για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League και δεν σκέφτεται τίποτα άλλο πέραν των τριών βαθμών της νίκης.
22/10 @ 23:42
Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης συμπεριέλαβε το όνομα του Ντιόγκο Ζότα ως μέλος της ομάδας της Λίβερπουλ πριν από την έναρξη του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.
BEST OF THEMASPORTS