Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Ανόρθωση στο ΓΣΠ για τον εξ αναβολής αγώνα της 16ης αγωνιστικής, σε ένα ντέρμπι με τεράστιο ενδιαφέρον, με τον (ενδεχόμενο) νικητή να βάζει πίεση για το πλασάρισμα ακόμα πιο κοντά στην κορυφή.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Oι γαλαζοκίτρινοι με 36 βαθμούς, προέρχονται από σερί θετικών αποτελεσμάτων και με νίκη θα πλησιάσουν στο -6 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα, ενώ οι κυανόλευκοι με νίκη θα ξερεράσουν τον ΑΠΟΕΛ και θα ανέβουν στους 37 βαθμούς.
Οι δύο ομάδες χωρίς... πρόθεση συμβιβασμού θα κυνηγήσουν την νίκη για να αποκτήσουν μεγαλύτερη προοπτική για αναρρίχηση στ βαθμολογία που θα τους δώσει δικαίωμα για την υπέρβαση που λέγεται «διεκδίκηση κατάκτησης του τίτλου», τη στιγμή που ο Απόλλωνα διατηρεί απόσταση σχετικής ασφαλείας.
ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση μετά από τα θετικά αποτελέσματα που προηγήθηκαν θέλουν να κάνουν ακόμα ένα σημαντικό βήμα σε ένα ματς που παίρνει χαρακτήρα τελικού παρά το γεγονός ότι μετά το ντέρμπι θα υπάρχουν 33 διαθέσιμοι βαθμοί μέχρι το τέλος της σεζόν.
Για το κομβικής σημασίας ματς στο ΓΣΠ ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν θα έχει στη διάθεση του μία πεντάδα ποδοσφαιριστών(Πέδρο, Έσελινγκ, Σάβιτς, Σατσιάς, Ντανίλο), ενώ ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν υπολογίζει στους Βερχόβετς, Εσκοβάλ, Ρισβάνη, Αραγιούρι, Ντέλετιτς.
Τις προηγούμενες μέρες, κυκλοφόρησαν φήμες, ότι τίθεται θέμα απόκτησης Μπεζούς για την Ανόρθωση. Με δεδομένο, ότι ο Ουκρανός πρώην άσος της Ομόνοιας, βρίσκεται στην Κύπρο. Για μερικές μέρες, έκανε προπονήσεις με την ομάδα του Σπάρτακου Κιτίου…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
BEST OF THEMASPORTS