ΟΜΟΝΟΙΑ: Τα ΣΕΝΑΡΙΑ για τις αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα - Ο σίγουρος Γιόβετιτς και οι άλλοι δύο
Λήγει την Πέμπτη τα μεσάνυχτα η διορία για τις αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα των ομάδων μας για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Γι' ακόμη μία φορά ο «Special One» ξέσπασε στην συνέντευξη Τύπου της Ρόμα ενόψει του αγώνα με την Σασουόλο, αναφορικά με τα όσα δήλωσε τις προηγούμενες ημέρες για τις ευθύνες των παικτών του μετά τον αποκλεισμό από την Ίντερ.
Οπως ανέφερε οι παίκτες της Ρόμα τον αγαπάνε και είναι χαρούμενοι που δουλεύουν μαζί του, ενώ τόνισε πως τα ΜΜΕ αναπαράγουν συνεχώς ψέματα όσον αφορά τις σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές.
«Είχαμε μία τραγική απόδοση για 12 λεπτά αλλά αξίζαμε περισσότερα στον αγώνα με την Ίντερ. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε 2-3 γκολ, το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό αλλά παίξαμε καλά και αυτό βοηθάει στην αυτοπεποίθηση της ομάδας. Οι παίκτες είναι χαρούμενοι που δουλεύουν με μένα και τις μεθόδους μου. Δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ μας. Λέω ότι θέλω να πω μπροστά τους και έχουμε διάλογο με τους παίκτες. Όλοι μου λένε πως δεν θέλουν να αλλάξω, οπότε κι εγώ τους είπα πως δεν πρόκειται. Τα ΜΜΕ λένε ψέματα για τις σχέσεις μου με τους παίκτες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.
Πηγή: gazzetta.gr