Τι λένε στη Σαουδική Αραβία για τον Νορντίν Άμραμπατ και την Αλ Αχλί
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου «τρέχει» και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, τον Νόρντιν Άμραμπατ να φέρεται να είναι στην κορυφή της λίστας της Αλ Αχλί από τη Σαουδική Αραβία.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη χώρα της Μέσης Ανατολής, η ομάδα από την Τζέντα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ταγέρες για τον Κολομβιανό εξτρέμ Ντιέγο Βαλόγιες. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, υπάρχει καθυστέρηση στο να προκύψει συμφωνία.
Έτσι, όπως τονίζουν στη Σαουδική Αραβία, η Αλ Αχλί, έχει στο στόχαστρό της τρεις εναλλακτικές περιπτώσεις. Η μία από αυτές είναι ο Άμραμπατ, ο οποίος έχει όνομα στη χώρα αγωνιζόμενος τα προηγούμενα χρόνια στην Αλ Νασρ από την οποία αποχώρησε το καλοκαίρι για να υπογράψει στην ΑΕΚ. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη κρούση στον παίκτη από πλευράς Αλ Αχλί, όμως θεωρούν δεδομένο το ενδιαφέρον για τον εξτρέμ της Ένωσης.
Εκτός από τον Άμραμπατ, η Αλ Αχλί εξετάζει ως εναλλακτικές λύσεις επίσης τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ταμπάτα και τον Βραζιλιάνο εξτρέμ της Σάντος, Μαρίνιο.
Πηγή: www.to10.gr
Τα... τυπικά φαίνεται πως απέμειναν για την απόκτηση του Γκιόργκι Γκαγκούα από την ΑΕΛ!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS