Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Γιάννης Ποντικός, θείος του Γιώργου Ποντικού, είχε αποκαλύψει πριν μερικές μέρες σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον Capital, ότι βρίσκεται σε συζητήσεις ο εξελίξιμος επιθετικός για να επιστρέψει στην Ομόνοια.
Όσα βγαίνουν τις τελευταίες ώρες, ότι ο παίχτης τα έχει βρει με την Άιντραχτ και επιστρέφει προσεχώς στο «Ηλίας Πούλλος» δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Τούτο βγαίνει, στην παρούσα φάση, από το περιβάλλον του 18χρονου ακραίου επιθετικού. Το δεδομένο είναι ότι ο Ποντικός, προτιμά να… εγκαταλείψει την Γερμανική μεγαλούπολη και να επιστρέψει στην πατρίδα και στην Ομόνοια.
https://themasports.tothemaonline.com/isos-epistrepsei-stin-kypro-gia-tin-omonoia-i-gia-alli-omada/
Η Ομόνοια γιόρτασε τα 77 χρόνια ζωής στο οίκημα του σωματείου, εκεί όπου βρέθηκε αρκετός κόσμος των πρασίνων.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
BEST OF THEMASPORTS