Ακολουθήστε μας στο Google news
Η τρίτη συνεχόμενη ήττα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχει φέρει σε δυσχερή θέση τον Δημήτρη Γραμμόζη, με τον Έλληνα κόουτς να βρίσκεται πλέον στα… σχοινιά.
Ο νεαρός τεχνικός έχει χάσει αρκετούς πόντους στη συνείδηση των οπαδών της Σάλκε, οι οποίοι και ζητούν επιτακτικά το… κεφάλι του.
Οι οπαδοί των «βασιλικών μπλε» είναι απογοητευμένοι από την εικόνα της ομάδας, με τον Γραμμόζη να αμφισβητείται έντονα.
Παρόλα αυτά, ο Έλληνας προπονητής φαίνεται πως απολαμβάνει ακόμα τη στήριξη της διοίκησης, με τον αθλητικό διευθυντή της Σάλκε, Ρόουβεν Σρέντερ να τονίζει:
Σε δύσκολη θέση φαίνεται να βρίσκεται ο προπονητής της Σάλκε, Δημήτρης Γραμμόζης.
«Δεν τίθεται θέμα με τον προπονητή, παραμένει στον πάγκο της ομάδας και θα ξεπεράσουν μαζί την όποια κρίση», δήλωσε ο Σρέντερ μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας κόντρα στην Ντάρμσταντ.
Αξίζει να σημειωθεί, πως ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν και τα πρώτα ονόματα για την αντικατάστασή του Γραμμόζη, με τους Ντομένικο Τεντέσκο και Ντάνιελ Φάρκε να βρίσκονται στη λίστα.
Πηγή: www.to10.gr
Είσοδος με πανό για την εισβολή στην Κύπρο έκαναν οι παίκτες της Λάρισας και της Ανόρθωσης πριν το μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS