Πανέτοιμη για το «must win» παιχνίδι στο Κόσοβο η Ομόνοια - Η πιθανή ενδεκάδα του Μπεργκ

Πανέτοιμη για το «must win» παιχνίδι στο Κόσοβο η Ομόνοια - Η πιθανή ενδεκάδα του Μπεργκ

Πανέτοιμη για το αποψινό (19:45) ευρωπαϊκό... ραντεβού με την Ντρίτα Κοσόβου στο «Fadil Vokkri» είναι η Ομόνοια, για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League!

Μοναδικός στόχος για το «τριφύλλι» είναι φυσικά η νίκη, για να... ρεφάρει για την ήττα της πρεμιέρας από τη Μάιντς, αλλά και για να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση μίας θέσης στην 24άδα.

Μπορεί να αγωνίζεται εκτός έδρας, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι ξεκάθαρα στα μέτρα της Ομόνοιας, η οποία το έχει... «κυκλώσει» από την στιγμή που έγινε η κλήρωση και αναμένεται να δώσει τα πάντα για να μη διαψεύσει τα προγνωστικά, που τη θέλουν να είναι το φαβορί για τη νίκη και όχι άδικα.

Η Κυπριακή ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και με την ψυχολογία στα ύψη από την πολύ καλή πορεία της στο πρωτάθλημα, αλλά τα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι πολύ διαφορετικά και θα πρέπει να παρουσιαστεί απόλυτα συγκεντρωμένη από την αρχή του αγώνα, να ακολουθήσει πιστά το πλάνο της κάνοντας όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη και με «όπλο» την εμπειρία και την ποιότητα της, να επιβάλει το ρυθμό της για να φύγει με ένα κομβικό για τη συνέχεια διπλό από την Πρίστινα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Τάνκοβιτς, Στεπίνσκι και Μουσιαλόφσκι που βρίσκονται εκτός Ευρωπαϊκής λίστας, αλλά και ο τραυματίας Άιτινγκ.

Στα θετικά καταγράφεται η επιστροφή του Μαριτς που εξέτισε την τιμωρία του και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού. Σε σύγκριση πάντως με το ματς της πρεμιέρας κόντρα στη Μάιντς, είναι διαθέσιμοι και οι Φαμπιάνο, Γιόβετιτς...

Πιθανή ενδεκάδα: Φαμπιάνο, Μασούρας, Αγκουζούλ, Κουλιμπαλί, Κίτσος, Μάριτς, Εβάντρο, Χατζηγιοβάνης, Μαέ, Γιόβετιτς, Σεμέδο.

Στην αποστολή είναι και οι Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Α. Ανδρέου, Χαμάς, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Εράκοβιτς, Ανδρέου, Νεοφύτου και Κωνσταντινίδης.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Επικές ΑΤΑΚΕΣ από Γκαρσία - «Κάποιοι μου έκοψαν την καλημέρα..»

Επικές ΑΤΑΚΕΣ από Γκαρσία - «Κάποιοι μου έκοψαν την καλημέρα..»

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ Πάμπλο Γκαρσία μετά το ματς με τον Άρη.