Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα συνέχισε και ως προπονητής του Ολυμπιακού Β’ την καλή παράδοση που έχει απέναντι στον Πάμπλο Γκαρσία.
Ο Ολυμπιακός Β’ επικράτησε 3-1 του ΠΑΟΚ Β’ στην Καλλιθέα για την πρεμιέρα της Super League 2 και ο
Αριέλ Ιμπαγάσα συνέχισε πλέον ως προπονητής την καλή παράδοση που είχε και ως παίκτης απέναντι στον
Πάμπλο Γκαρσία.
Ως ποδοσφαιριστές
είχαν αναμετρηθεί οκτώ φορές, σε ισπανικό (με Μαγιόρκα και Ατλέτικο ο μεν, με Οσασούνα και Θέλτα ο δε) και ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Αργεντινό να μετρά τέσσερις νίκες και τον Ουρουγουανό δύο. Πάντως στα μεταξύ τους ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ όταν ακόμη ήταν εν ενεργεία, υπήρχε ισορροπία, καθώς είχαν από δύο νίκες και ένα ματς είχε λήξει ισόπαλο. Σε ένα από τα μεταξύ τους ματς, σκόρερ ήταν ο Ντέμης Νικολαΐδης!
Αναλυτικά οι αναμετρήσεις τους:
27/10/02 (LaLiga): Μαγιόρκα-Οσασούνα 2-0
31/01/04 (LaLiga): Ατλέτικο Μαδρίτης-Οσασούνα 1-1
29/04/07 (LaLiga): Θέλτα-Μαγιόρκα 0-3
19/01/11 (Α’ Προημιτελικός Κυπέλλου): Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1
02/02/11 (Β’ Προημιτελικός Κυπέλλου): ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-0
13/03/11 (Super League): ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1
02/10/11 (Super League): Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1
05/02/12 (Super League): ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-2
sport-fm.gr
Δείτε βίντεο από το κιτρινοπράσινο "πάρτι" στο Λονδίνο!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/10 @ 08:52
Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών βρίσκεται το ζήτημα του οργανωμένου εγκλήματος στην Κύπρο, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους, που έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες για την έξαρση της εγκληματικότητας στην Κύπρο.
21/10 @ 14:20
Λογοδοσία Δώρου Ιωαννίδη στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ΓΣΠ
19/10 @ 12:39
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
19/10 @ 10:39
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.
17/10 @ 18:17
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
BEST OF THEMASPORTS