ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ: «Στα όρια της κόκκινης... ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ η κάρτα» (ΒΙΝΤΕΟ)
Στο κανάλι της Ομόνοιας αναλύθηκε η διαιτησίας της αγωνιστικής. Ξεχώρισε η ατάκα στο ματς ΑΠΟΕΛ-Άρης και τη φάση με την κίτρινη στον Νίκολιτς.

Ο Λιονέλ Μέσι έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Ίντερ Μαϊάμι, το οποίο πρόκειται να τον κρατήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και στο πρωτάθλημα του MLS για ακόμα τρία χρόνια.
Μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης του Αργεντινού σταρ, ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Ντέιβιντ Μπέκαμ, δήλωσε πως αισθάνεται απίστευτα χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη, υπογραμμίζοντας πως καλύτερος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου παραμένει απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα, συνεισφέροντας στην ανάπτυξη του αθλήματος στις ΗΠΑ και εμπνέοντας τις νεότερες γενιές.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
“Όταν ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι, ο στόχος μας ήταν να φέρουμε τους καλύτερους παίκτες στο Μαϊάμι. Το 2023, φέραμε τον μεγαλύτερο παίκτη στην ιστορία αυτού του αθλήματος στην πόλη μας.
Σήμερα, είμαι απίστευτα χαρούμενος που παραμένει εξίσου αφοσιωμένος και εξακολουθεί να θέλει να φοράει τη ροζ φανέλα του Μαϊάμι και να παίζει για την ομάδα μας.
Ως ιδιοκτήτης του συλλόγου, θεωρώ τον εαυτό μου εξαιρετικά τυχερό που έχω έναν παίκτη που αγαπά το ποδόσφαιρο όσο αυτός, που έχει προσφέρει τόσα πολλά για το άθλημα στη χώρα μας και που εμπνέει τη νέα γενιά ταλαντούχων νέων. Σ’ ευχαριστώ, Λέο, για το μέλλον”.
Υπενθυμίζεται, πως ο Μέσι εντάχθηκε στην Ίντερ Μαϊάμι το 2023 ως ελεύθερος, μετά την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν, Από τότε, ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει αγωνιστεί σε 82 αγώνες για λογαριασμό της αμερικανικής ομάδας, σκοράροντας 71 γκολ και παρέχοντας 37 ασίστ.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις